Ai nevoie de protectie solara diferită pentru față și corp? 5 motive pentru care să alegi o crema de fata cu SPF 50

Știi că este necesar să aplici o crema de protectie solara atunci când petreci timp la soare și afară? Ai nevoie oare de o protectie solara diferită pentru față și corp? Și este cu adevărat necesar un SPF 50? Toate aceste întrebări despre ingrijire și protectie solara își vor găsi răspunsul în cadrul acestui articol.

Împreună cu specialiștii în ingrijire de la Oriflame.ro, am inițiat o discuție despre rolul unui factor de protecție solară crescut în a menține pielea sănătoasă și tenul îngrijit. Dacă ești curioasă să vezi de ce ai nevoie de o crema de fata cu SPF 50, diferit de gama de produse solare, rămâi în continuare alături de noi, fiindcă urmează să îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.

De ce ai nevoie de o crema de fata cu protectie solara?

Astăzi, ești în mod constant expusă la agresori externi puternici, cum ar fi lumina soarelui și poluarea. Acest lucru poate deshidrata pielea, dându-i un aspect tern și provocând leziuni ale dermului, cum ar fi petele pigmentare și alte semne de îmbătrânire prematură.

Cu toate acestea, nu este cazul să îți faci griji, în special când există soluții de ingrijire. Ai încercat până acum cremele de față cu factor de protectie solara? O crema de fata cu SPF 50 te va ajuta să îți protejezi pielea de razele și radiațiile nocive ale soarelui, fără să îți faci probleme legate de bronzul de vară.

O crema de fata cu SPF 50 pentru plajă și una cu SPF 30 pentru uz zilnic pot fi cele două rezolvări pentru tenul tău vara aceasta. Aplică formula cremei cu generozitate pe toate zonele expuse ale pielii. Cu o utilizare regulată, vei observa o diferență în aspectul pielii tale.

Protectie solara pentru ten: cum asiguri o ingrijire solara adecvată pielii tale?

Atunci când alegi crema de protectie solara pentru ten, poate că primul tău instinct nu este să optezi pentru creme solare cu factor SPF 50, ci îți dorești, la fel ca pentru corp, un factor de protectie care sa îți permită și bronzarea.

Oricât de mult ți-ai dori ca pielea ta să fie perfect pigmentată și ciocolatie în sezonul cald, este necesar să te asiguri că nu îți riști sănătatea în acest demers. Expunerea la soare necesită o ingrijire mult mai puternică a pielii, decât atenția și grija pentru o piele care nu intră în contact cu razele ultraviolete UV.

Înainte de a recurge la metode riscante de bronzare trebuie să ai în vedere factorul de protectie solara și să optezi pentru creme sau alte tipuri de formule (spray ori gel) care să îți ofere nivelul de ingrijire potrivit pielii tale.

Crema, spray sau gel? Cum preferi să fie o protectie solara?

Formulele de protectie solara vin sub formă de creme, loțiuni, geluri, spray-uri, batoane și multe alte formule unice. Dacă te întrebai care este cea mai bună variantă pentru pielea ta, atunci ești în locul potrivit!

Crema de fata cu SPF 50 se alege în funcție de tenul tău. Dacă tenul tău este unul uscat sau sensibil, poți alege o crema de fata cu SPF 50 și o formulă mai consistentă. În schimb, dacă te confrunți deja cu un ten problematic, pe care îl simți cel mai adesea gras și plin de sebum, poate că o formulă mai lejeră pe bază de gel sau chiar spray ar trebui să fie alegerea ta.

Alege în funcție de factorul de protectie solara SPF

Ce produs te protejează în totalitate de daunele solare, ten uscat, previne apariția precoce a ridurilor și funcționează imediat după aplicare? Nimic nu se compară cu o loțiune cu protectie solara potrivită pielii tale.

Suntem siguri că știi deja că ai nevoie de protectie solara SPF atunci când te bronzezi pe plajă, însă nu știi încă atât de multe despre diferitele niveluri de protecție. Dar dacă vrei să-ți păstrezi pielea strălucitoare și sănătoasă pe termen lung, trebuie să porți și protectie solara cu o crema de ingrijire SPF adaptată tenului tău.

Cremele de protectie solara pot acoperi niveluri diferite de ingrijire solara: de la factorul de protectie solara SPF 15 până la SPF 50. Prin urmare, loțiunile cu protectie solara (SPF 15) sunt ideale pentru utilizare zilnică, în cazul în care dispui de o piele cu pigment deschis. Este recomandat ca produs anti-arsuri pentru zilele obișnuite, nu pentru cele în care alegi să te expui la soare pe plajă.

Cremele cu protectie solara medie (SPF 30) sunt perfecte pentru zilele în care vei petrece perioade lungi de timp în aer liber. Pot fi folosite și la plajă, însă de persoanele cu pielea mai închisă la culoare.

În schimb, dacă ești în căutarea unei creme cu protectie solara ridicată, atunci ar fi recomandat să alegi o crema de fata cu SPF 50. Indiferent de nevoile tale, crema de fata cu SPF 50 dispune de proprietățile de ingrijire potrivite atât pentru expunerea îndelungată la soare, cât și pentru protejarea unui ten uscat sau sensibil de radiațiile UVA și UVB.

Alege crema solară în funcție de ingrediente naturale sau chimice

Alegerea ingredientelor din noua ta crema de fata cu SPF 50 este un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere. Înainte de toate, trebuie să înțelegi că există două variante de ingrediente: naturale sau chimice.

Ingredientele naturale se vor comporta, în mod clar, mai puțin invaziv asupra dermului, întrucât se așează pe suprafața pielii și creează o barieră de protecție împotriva razelor UV. Pe de altă parte, ingredientele minerale au o acțiune mult mai în profunzime, întrucât formula chimică pătrunde în piele și absoarbe razele UV înainte ca acestea să poată provoca daune.

Ai încercat crema de fata cu SPF 50 din gama Optimals by Oriflame?

Cauți o crema de fata cu SPF 50 care să îți lase pielea moale, netedă și protejată pe tot parcursul zilei? Nu căuta mai departe de formula concepută prin Optimals by Oriflame. Această crema de fata cu SPF 50, este o formulă ușoară, care oferă o nutriție echilibrată a pielii și o protectie solara eficientă împotriva agresorilor externi, cum ar fi poluarea și razele UV.

Substanțele nutritive din plante special selectate din Suedia acționează pentru a hrăni și îngriji pielea, în timp ce factorul SPF 50 ajută la protejarea împotriva daunelor nocive cauzate de soare. Pentru rezultate optime, alege să aplici uniform pe pielea curată în fiecare dimineață, iar în timp ce te vei expune la soare, fața ta îți mulțumi.

Descoperă produsele de ingrijire solara din gama Oriflame.ro!

Zilele petrecute la soare devin parte din rutina ta de relaxare vara aceasta, nu-i așa? Totuși, nu uita să aplici cu generozitate și o crema de fata cu SPF 50 înainte de a te expune la soare.

Grație gamei de ingrijire solara de la Oriflame.ro poți opta pentru mai multe tipuri de creme cu protectie solara. Alege să îți deschizi cont Oriflame chiar de azi și fii printre primii care se bucură de ofertele și promoțiile de vară!