Antrenament cardio acasă? Faceți cunoștință cu Sportano: cea mai mare selecție de echipamente într-un singur loc

Vrei să ai grijă de sănătatea ta și te-ai decis să îți amenajezi propria sală de sport acasă unde poți face antrenamente cardio? Vrei să lucrezi diferite grupe de mușchi pentru a avea silueta de vis, pentru a devenii mai puternic, mai atractiv și mai încrezător în tine? Magazinul online Sportano îți oferă cea mai mare selecție de echipamente într-un singur loc, astfel că îți va fi mult mai ușor să îți amenajezi propriul spațiu de antrenamente.

De ce să alegi echipamente cardio de la Sportano?

O bandă de alergare și o bicicletă eliptică sunt dispozitive recomandate practic tuturor celor care doresc să-și înceapă aventura cu antrenamentele cardio. Nu este nevoie să fii un atlet competitiv pentru a putea folosi astfel de echipamente cardio atât acasă, cât și la sală. Majoritatea modelelor de benzi de alergare și eliptice de pe Sportano.ro au programe de antrenament și capacitatea de a regla rezistența sau nivelul de înclinare, astfel încât să poți seta modul de exercițiu în funcție de nevoile tale individuale și de nivelul de antrenament.

Dar, pe lângă aceste două echipamente de la branduri renumite în domeniu, precum Schwin, HMS, Spokey, Bowflex sau Kettler, magazinul de sport oferă și stepperi, trambuline, orbitrekuri și aparate de vâslit care te vor ajuta să lucrezi toate grupele de mușchi și să intensifici arderea grăsimilor pentru a dobândi corpul dorit.

Bicicletă ecliptică sau bandă de alergare – ce merită să alegi?

Bicicleta eliptică este o combinație între un ergometru, un stepper și un aparat de vâslit. Acesta este un aparat cardio extrem de completpotrivit pentru toți sportivii, de la începători la avansați, indiferent de nivelul lor de pregătire. Fiecare poate lucra în ritmul său: cu atenție pentru vârstnici sau în reabilitare sau într-un mod mai susținut, chiar intens, pentru sportivii cu experiență.

O bandă de alergare, după cum sugerează și numele, este un substitut ideal pentru jogging, alergare sau mers atunci când vremea de afară nu este potrivită. Această bandă de alergare de interior este o modalitate excelentă de a îmbunătăți sau de a menține anduranța și, datorită numeroaselor programe de antrenament incluse în computerul de bord și opțiunilor de înclinare a centurii de alergare, vei putea crea un program de antrenament cardio individual!

Antrenamentul pe o bicicletă eliptică este mult mai puțin intens, așa că va fi perfect pentru persoanele care abia își încep aventura cu sportul sau revin la activitate după o pauză lungă. Exercițiile pe o bicicletă eliptică întăresc părțile superioare, cât și inferioare ale corpului, antrenând toți mușchii.

În timpul antrenamentului pe banda de alergare, sunt implicați în primul rând mușchii picioarelor, dar și ai abdomenului și ai mâinilor lucrează, de asemenea, intens. În funcție de intensitatea exercițiilor, poți arde între 250 și 400 de calorii pe banda de alergare.

Ce alte echipamente pentru cardio poți folosi?

Magazinul de sport oferă, pe lângă bicicletele eliptice și benzile de alergare și alte echipamente cardio, pe care le poți alege pentru a obține rezultate mai bune și mai rapide. Printre acestea pot fi menționate bicicletele staționare de la mărci precum Spokey, HMS și Schwin, cu ajutorul cărora poți arde eficient grăsimile și poți crește eficiența și rezistența organismului.

Dacă vrei să reduci grăsimea corporală, poți alege un orbitrek de la Spokey, Technogym sau HMS, care permit reglarea intensității antrenamentului, controlul lungimii pașilor și dețin afișaje funcționale. Poți alege de pe site modele manuale sau electrice, iar dacă nu te poți decide, Sportano deține și un serviciu de clienți de excepție, iar specialiștii din echipa magazinului te vor ajuta să iei cele mai bune decizii de achiziție.

Stepperul este cel mai mic dintre echipamentele de antrenament cardio, dar necesită un anumit echilibru și o postură adecvată și este bun pentru a lucra eficient întregul corp inferior( fese, coapse, gambe), în același timp îmbunătățind capacitatea aerobă. Trambulinele de fitness sunt ușor de utilizat, iar săritul pe acestea ajută la construirea echilibrului, flexibilității și agilității în timp ce construiește mușchii.

Antrenamentul cardio – Sportano este partenerul ideal

Antrenamentul cardio este cea mai completă practică sportivă care există. Constă în exerciții cu efort moderat (mers, alergare, pas, pedalat, canotaj, sărituri etc.), permițând creșterea capacității cardiace și îmbunătățirea rezistenței fizice.

Practicarea unui antrenament cardio regulat, de exemplu, de 2 sau 3 ori pe săptămână, cu minim 30 de minute de mișcare aduce, pe termen lung sau mediu, numeroase beneficii pentru sănătate. De aceea, Sportano este magazinul de sport unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți dota sala de acasă.

Merită, de asemenea, să te abonezi la newsletter, pentru a fi mereu la curent cu cele mai bune oferte și reduceri pentru abonați. Livrarea rapidă( gratuită pentru o comandă peste 150 lei), retur gratuit în termen de 30 de zile și echipamente care aparțin doar unor branduri renumite și apreciate în industria sportului, te vor convinge că aici este locul de pornire pentru a-ți dezvolta pasiunea pentru activitatea fizică.