Argumentele palpabile care te vor convinge sa semnezi cu o casa de productie video pentru business-ul tau!

Video marketing-ul este una dintre cele mai eficiente metode de promovare la ora actuala. Spre deosebire de alte tipuri de marketing, cel de continut este mult mai putin agresiv, insa are rezultate mai bune, fiind mai eficient.

Poate ca domeniul afacerii tale nu a presupus angajarea unor specialisti in video marketing si in editarea videoclipurilor, motiv pentru care ar trebui sa colaborezi cu o casa de productie video, specializata in domeniu. Prin intermediul acesteia, orice business poate beneficia de o promovare eficienta, corect targetata, care sa ofere rezultatele scontate.

In cazul in care inca nu esti sigur de faptul ca afacerea ta va avea de castigat de pe urma unei colaborari cu o agentie de video marketing, iata cateva argumente care te vor convinge! Cifrele oferite in continuare sunt preluate dintr-un studiu exhaustiv publicat de catre renumita platforma invideo.io.

  • In anul 2019, doar 63% dintre afaceri utilizau clipurile pentru a se promova. In momentul de fata, aceasta cifra a ajuns la 86% si se afla intr-o continua crestere.

  • 83% dintre companiile care au colaborat cu o casa de productie video declara ca, datorita continutului creat, utilizatorii au petrecut mai mult timp pe platformele lor online. Totodata, includerea unui clip pe site-ul afacerii tale te va ajuta sa cresti in pozitii pe Google, un aspect extrem de important intr-un mediu competitiv.

  • O treime din activitatea desfasurata in mediul online este reprezentata de vizualizarea videoclipurilor. In plus, in medie, o persoana urmareste clipuri pentru o durata de 16 ore saptamanal. Astfel, devine evident faptul ca afacerea ta va avea de castigat daca este promovata cu ajutorul unui astfel de continut.

  • Peste 75% dintre clipuri sunt redate prin intermediul telefonului mobil, iar 75% dintre utilizatori prefera videoclipurile create pe plan orizontal. O casa de productie video va tine cont de toate aceste trenduri si te va ajuta sa creezi continutul perfect pentru audienta ta.

  • Aproximativ 72% dintre clienti declara ca prefera sa afle mai multe despre un anumit produs sau set de servicii prin intermediul unui videoclip. In acelasi timp, peste 84% de persoane spun ca un clip i-a convins sa faca o achizitie.

  • 65% de persoane declara ca prefera platforma YouTube atunci cand vor sa urmareasca clipuri. In acelasi timp, in momentul de fata, exista peste 38 de milioane de conturi active pe aceasta platforma video si, in fiecare minut, sunt publicate cate 500 de ore de continut video – astfel, ai nevoie de o casa de productie video care sa creeze continut de calitate pentru business-ul tau, cu ajutorul caruia sa te faci remarcat.

  • La fel de impresionant este si faptul ca peste 80% dintre utilizatorii de internet isi pot aminti cu usurinta o reclama pe care au vizualizat-o in ultimele 30 de zile. Asa ca, daca vrei sa fii memorabil, stii ce ai de facut!

Cea mai simpla metoda de a crea continut de calitate este sa apelezi la VideoManiaX, o casa de productie video formata dintr-o echipa energica, tanara, care este la curent cu noutatile in domeniu si care te va ajuta sa iti promovezi afacerea eficient!