Baze de date firme nou infiintate – sursa accesibila de noi clienti pentru afacerea ta

Bazele de date cu firme nou infiintate reprezinta o resursa importanta dar de multe ori neglijata pentru cresterea portofoliului de clienti.

Atunci cand oamenii de vanzari din firme (si nu numai ei) isi propun sa abordeze noi potentiali clienti din randul altor firme (B2B) in vederea cresterii afacerilor, utilizeaza in primul rand o „arma” cu eficatitate garantata: bazele de date specializate de potentiali clienti.

Cu cat acestea sunt mai bine selectate sau „targetate” cu atat eficienta campaniei de prospectare creste: deoarece timpul este dupa cum se stie, o resursa limitata si neregenerabila (de ex. un om de vanzari are in principiu un „buget de timp” total de 21,5 zile/luna x 8 ore/zi = 172 ore/luna , batalia se duce pentru a obtine cat mai multi clienti finali (vanzari) dintr-o lista (baza de date) prospectata.

In acest scop, Client Solutions Group pune la dispozitia celor interesati ambele variante, reprezentand doua instrumente deosebit de utile:

1) Baze de date firme Romania selectate pe anumite criterii:

O serie sunt deja pregatite „la cheie”, dar pe acest site aveti posibilitatea de a accesa si interfata online de cautare gratuita de baze de date personalizate, conform unor combinatii de criterii dorite de dvs. care va permit o targetare foarte precisa a potentialilor clienti vizati, principalele criterii de selectie fiind dupa: judet(e), oras(e), domenii de activitate CAEN, cifra de afaceri, profit, numar de salariati, anul infiintarii.

2) Baze de date firme nou infiintate cu livrare zilnica sau saptamanala prin email, pe baza de abonament, din judetul (judetele) dorite:

Abonamentul firme nou infiintate cu livrare zilnica este absolut necesar in cazul in care sunteti – de exemplu – furnizor de servicii de telefonie mobila, case de marcat, etc: in aceste domenii oferta si preturile pot fi atat de „aliniate” iar concurenta atat de dura, incat doar fapul ca dvs. sunati si ofertati primul potentialii clienti devine un avantaj esential si decisiv in lupta cu concurentii dvs ! In aceste cazuri, a suna clientii a doua zi sau chiar si doar cu cateva ore in urma concurentei echivaleaza cu a nu mai putea „prinde” aproape nici un client ! Din informatiile existente la data redactarii prezentului articol, suntem singura firma din Romania care poate oferi acest serviciu cu frecventa zilnica (la ora 08.30 primiti prin email fisierul cu informatiile respective, mai multe detalii gasiti pe site)

Abonamentul firme nou infiintate cu livrare saptamanala poate fi suficient in unele cazuri, de exemplu atunci cand firma dvs. activeaza in localitati in care sunteti singurul sau principalul furnizor din domeniu, sau oferta dvs. este de asa natura incat „spulbera” concurenta –  faptul ca sunati cu cateva zile in plus sau in minus nemaifiind un aspect esential – potentialii clienti urmand ca mai devreme sau mai tarziu sa va dea prima comanda odata ce au aflat de oferta firmei dvs.

In acest caz veti primi odata pe saptamana prin email fisierul cu informatiile corespunzatoare firmelor nou infiintate in ultimele 7 zile.

Acest tip de abonament are un pret foarte accesibil (detalii pe site) iar achizitionarea lui se poate face online, cu cardul.