Blitz este Agenția Imobiliară a Anului în România al treilea an consecutiv

Blitz a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, drept ”Agenția Imobiliară a Anului în România”, la ediția a VIII-a a Galei Profesioniștilor în imobiliare, ”Imobiliare.ro Awards”, cel mai important eveniment din industria imobiliară. Gala Imobiliare Awards, organizată pe 24 mai, în București, de cea mai mare platformă de imobiliare din România imobiliare.ro își propune, ca în fiecare an, să premieze cele mai mari realizări din sectorul imobiliar, prin decernarea de distincții la trei categorii: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare.

Blitz a câștigat și în anii trecuți premiile ”Agenția anului 2020 și 2021 în România”, ”Cătălin Priscorniță – Antreprenorului Anului 2021 și 2020 în Imobiliare”, și ”Cel mai puternic brand în imobiliare în 2021 și 2020”. Anul acesta Blitz a fost desemnată câștigătoare la 4 din cele 8 categorii la care a participat:

  1. Cătălin Priscorniță – Antreprenorul anului 2022 în Imobiliare:
  2. Blitz – Agenția imobiliară a anului 2022 în România
  3. Blitz – Agenția imobiliară locală a anului 2022 în Cluj Napoca
  4. Blitz – Inovație și digitalizare 2022

Cătălin Priscorniță a declarat că: ”Premiile de anul acesta de la Imobiliare Awards ne confirmă rezultatele extraordinare pe care le-am obținut anul trecut, în calitate de trendsetter și lider de piață în imobiliare. Acest lucru ne dă încredere că facem bine ceea ce facem și că suntem bine văzuți din exterior.

Premiile de excelență au fost obținute prin efortul de echipă al colectivului Blitz, cu dedicație tuturor blitzerilor care au conlucrat ca noi să fim apreciați pentru rezultate, dar și pentru schimbarea pe care o aducem în piața imobiliară românească și felul în care înțelegem să facem business imobiliar.”

În 2022, Blitz a avut cea mai mare creștere de până acum – s-a extins la număr total de 15 birouri și 10 francize, în 19 orașe din România. La finele lui 2022 era prezet cu câte un birou în Cluj Napoca, Floresti, Timișoara, Brasov, București, Sibiu, Constanta, Iasi, Tg. Mures, Targoviste, Suceava, Pitesti, Ploiești și Oradea. Aveam câte o franciză sau două în orașele Arad, București, Craiova, Timișoara, Alba Iulia, Bistrita, Târgu Jiu și Iași.

Ca cifră de afaceri, pe întreaga rețea de birouri și francize, Blitz a crescut cu +36,22% față de anul 2021, de la 4,61 mil. Euro la 6,279 mil. Euro. Tot anul trecut a recrutat și instruit 420 de agenți, iar numărul de agenți imobiliari activi a crescut de la 255 (ianuarie 2022) la 274 de brokeri imobiliari în decembrie, la 360 de blitzeri în total.

BLITZ este o companie antreprenorială, românească, de real estate, care a pornit din Cluj și în ultimii 3 ani s-a extins în peste 20 de orașe din România.

De mai bine de 13 ani își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor o prioritate, găsind proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate. Blitz livrează servicii de consiliere imobiliară profesioniste, din poziția de lider pe piețele importante din România, și în strânsă colaborare cu alte agenții în restul țării.

Vezi detalii pe blogul Blitz.