Bricolaj Market te echipează pentru renovare!

Există un fenomen în rândul celor care își doresc renovarea locuinței – să înceapă aceste proiecte în plin sezon cald. Explicația ține de rațiuni practice – fie pleacă în concediu și minimalizează disconfortul, fie pentru că temperaturile sunt optime pentru ca lucrările de finisare să fie mai rapid finalizate. Mai punem la socoteală și nevoia de a pregăti locuința pentru sezonul rece următor, cu o schimbare a sistemului de încălzire spre exemplu și avem suficiente motive pentru care să optezi pentru renovarea în perioada aceasta.

Pentru toate materialele necesare, de la țevi la fitinguri, de la sanitare la sisteme de încălzire poți conta pe BricolajMarket.ro. Aproape tot ce ține de domeniul construcțiilor și renovărilor caselor aici se găsește.

Diversitate la capitolul surse de încălzire

Cei care încă aleg sistemele moderne și populare de încălzire vor prefera centrala termică. Centrale pe peleți, dar și cele termice pentru apartamente sunt la un click distanță.

Pentru cei dispuși să îmbrățișeze noutatea și să se alinieze tendințelor actuale, vor prefera sisteme de încălzire neconvenționale, cum sunt pompele de căldură. Cele de tip aer-apă sunt disponibile aici, la Bricolaj Market.

De asemenea, în cazul celor care au suprafețe mari de încălzit, un volum de aer mare, atunci este de preferat să completeze cu încălzirea în pardoseală. Acest tip de sistem îl pot achiziționa integral, ca pachet sau pot opta pentru componente ale acestuia. Oferta curentă este în pagina acestui magazin online și implică selecții de produse de la unele dintre cele mai cunoscute branduri de nișă.

Sanitare – o gamă completă de produse pentru bucătării și băi

Baterii, rigole și alte accesorii pot fi toate comandate simplu și rapid, online, de la bricolajmarket.ro. Din rațiuni practice și igienice este recomandat ca o dată la 5 ani să schimbăm elementele sanitare din băi și bucătării, asta dacă nu o vom face mai repede de acest termen din cauza calității și a uzurii.

Bateriile potrivite țin cont de tipul de chiuvetă și de detalii legate de finisaje și eleganță. În mod cert, indiferent care îți sunt pretențiile, aici vei găsi produse de calitate de care să fii mulțumit. Acum și peste ani. Pentru cei cu pretenții și cu stil sofisticat poate că bateriile cu senzori vor fi preferate. Acestea se pretează la fel de bine și în spațiile Horeca. Pe cele compatibile cu lavoarul Schell sunt disponibile la Bricolaj Market.

Notă de final

Bricolaj Market este esența renovării fără efort, un punct de întâlnire între calitate și varietate. Îți oferă de la sisteme de încălzire de ultimă modă până la accesorii de baie rafinate, toate adunate sub un singur acoperiș virtual. Ajută la transformarea oricărui spațiu, indiferent de dimensiune sau buget. Și dacă alegerile par copleșitoare, experții sunt gata să ofere sfaturi și soluții personalizate.

Serviciile Bricolaj Market se diferențiază prin rapiditate și eficiență. Procesul de comandă online este simplu, livrarea rapidă, astfel încât proiectele să nu întârzie. Așadar alege ce îți dorești, comandă rapid și primești materialele acasă. Atât de simplu!

 

Contact:

reclamatii@bricolajmarket.ro

0738851885

0722515566