Care sunt cele mai populare produse de pe lista de cumparaturi a barbatilor in toamna 2018?

Contrar asteptarilor generale, exista foarte multi barbati carora le face placere sa isi achizitioneze lucrurile de care au nevoie sau pe care si le doresc. Ceea ce difera, uneori, fata de femei, este modul in care o fac.

Asadar, daca pentru doamne si domnisoare plimbarile in magazine reprezinta o adevarata terapie, barbatilor nu le face placere sa mearga si sa se uite, ci prefera cumparaturile online, prin intermediul carora obtin rapid si usor ceea ce cautau. Pentru ei, orice obiect achizitionat reprezinta, cel mai probabil, un upgrade si de abia asteapta, mai degraba, clipa in care se vor bucura de el, decat procesul de a intra in posesia lui. De asemenea, reprezentatii sexului masculin sunt cunoscuti pentru ca aleg sa investeasca in lucruri de calitate, mai scumpe, si strang bani pentru a si le permite.

Care sunt produsele ce s-au aflat in cosul de cumparaturi al barbatilor in ultimele luni?

  •        Articole vestimentare

Reinnoirea garderobei in functie de sezon nu este o activitate specific feminina. In toamna aceasta, comerciantii au observat cresteri semnificative la pulovere de barbati de firma, pantaloni din denim si sacouri casual. De asemenea, la mare cautare au fost bocancii clasici si incaltamintea sport, pentru ca foarte multe brand-uri, au inceput, in ultimii ani, sa lanseze modele potrivite pentru sezonul rece. Cei care adopta un stil casual spre sport, chiar si la munca, dar mai ales in timpul liber, si-au cumparat in aceasta perioada bluze si tricouri cu un croi simplu, dar cu un design deosebit. Daca esti curios, intra si descopera gama noua de bluze Calvin Klein, profitand de reducerile la articolele selectionate, cu ocazia promotiilor mid season sale!

  •        Aparatura electronica si device-uri

Este bine stiut faptul ca majoritatea barbatilor sunt pasionati de tehnologie, asa ca orice apare nou pe piata le atrage atentia! Asadar, nu este surprinzator faptul ca si in aceasta toamna, domnii au investit in diverse gadget-uri si device-uri pe care le considera un upgrade la ceea ce au avut pana in acel moment. Pe langa telefoane si laptopuri, s-a observat o crestere semnificativa la console de jocuri, precum ultimele modele Play Station, Xbox sau Wii. Bineinteles, acestea nu s-au vandut singure, ci alaturi de jocuri noi si interesante. De asemenea, televizoarele si sistemele audio au fost la mare cautare, mai ales ca in sezonul rece, iesirile in oras se raresc si majoritatea persoanelor petrec mai mult timp in propria casa.

  •        Piese, accesorii si produse pentru masina

Asa cum este normal, orice masina trebuie pregatita cum se cuvinte pentru iarna. Ulei, lichid de parbriz, cauciucuri de iarna si alte lucruri la fel de necesare au fost achizitionate din timp de catre domni. De asemenea, acestia si-au alocat o parte din buget pe reviziile periodice si pe reparatiile ce trebuiau facute pentru ca autoturismul sa functioneze perfect si in sezonul rece.

Tu ce ti-ai cumparat toamna aceasta?