Ce presupune un serviciu de închiriere uniforme de lucru și cum te ajută să optimizezi costurile

Să economisești bani nu a fost niciodată atât de ușor. Cu Lindstrӧm ai la îndemână un serviciu de uniforme de lucru complet, de la achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte la spălare, întreținere, livrare, depozitare și chiar reciclarea textilelor. Cum funcționează și cum poți să economisești bani pentru afacerea ta, în articolul următor. Închirierea uniformelor de lucru poate ajuta la reducerea emisiilor de carbon asociate cu producția și transportul hainelor noi. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la prevenirea acumulării de deșeuri textile, care pot fi dificil de reciclat sau eliminat. Obiectivul companiei este să atingă un prag de reciclare de până la 100% până în 2025.

Uniforme de lucru prin serviciul de închiriere: o soluție accesibilă pentru afacerea ta

Când vorbim despre domeniul industrial și nu numai, imaginea companiei este primordială. O modalitate prin care o poți defini este reprezentată de uniformele și echipamentele de lucru ale angajaților. Astfel, oferi o imagine unitară, care inspiră încredere și profesionalism. Este foarte simplu. Apelezi la un serviciu de închiriere uniforme, iar angajații tăi vor avea mereu haine curate și livrate la termen fix.

Conform Eurostat, un european produce în medie 5.2 tone de deșeuri în decurs de un an, iar dintre acestea doar 37.9% sunt reciclate. Studiile estimează că până în anul 2050 cantitatea mondială de deșeuri ar putea ajunge la 3.4 miliarde de tone pe an. În prezent, la nivel mondial avem 2.01 miliarde de tone de deșeuri, iar statisticile arată că nu reciclăm suficient de mult pentru a reduce aceste cifre în viitorul apropiat.

Soluția Lindstrӧm de uniforme de lucru se bazează pe nevoile tale

Nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la curățarea, întreținerea și depozitarea îmbrăcămintei de lucru din companie. Echipa Lindstrӧm îți livrează haine curate direct la sediu, după care îți ia uniformele murdare pentru spălare și întreținere.

În plus, știi întotdeauna unde se află hainele tale de lucru. Toate serviciile de uniforme de lucru sunt gestionate digital. În cadrul companiei este folosită tehnologia inteligentă pentru a se asigura că îmbrăcămintea de lucru, textilele și echipamentele potrivite sunt disponibile pentru persoanele care au nevoie de ele.

Igienizarea corectă a uniformelor de lucru, unul dintre cei mai importanți pași

Atunci când apelezi la serviciile de închiriere pentru uniforme de lucru, curățarea are loc în spălătorii profesionale. În cadrul Lindström sunt folosite 13 gr/kg pe lună de detergent și o cantitate redusă de clor. În același timp, consumul de apă este de 7.3l/kg spălat, iar temperatura de spălare și dozarea substanțelor chimice este monitorizată. Sunt efectuate teste bacteriene cu regularitate. Igienizarea și spălarea uniformelor de lucru într-un mediu controlat asigură un nivel ridicat al calității țesăturilor și diminuează riscul de îmbolnăvire al angajaților și al clienților.

Ce cred clienții noștri din domeniul industrial despre serviciile Lindstrӧm?

Din dorința de a îmbunătăți constant serviciile, Lindstrӧm este aproape de nevoile clienților. Solicită feedback constant și răspunde indiferent de forma pe care o capătă acesta. Descoperă mai jos unul dintre feedback-urile primite din partea clienților Lindstrӧm.

‘Folosim serviciul de închirieri echipamente Lindstrӧm din anul 2019. Principalele beneficii pe care le-am observat au fost stimularea angajatilor, protejarea lor și a familiilor lor, deoarece aceștia nu mai merg cu uniformele murdare acasă și nu-i mai supun la riscuri pe cei dragi. În același timp, am observat că economisim lunar costuri de achiziționare a echipamentelor de protecție și a uniformelor de lucru, costuri pe care putem să le direcționăm spre alte zone de dezvoltare.’

Un serviciu de închirieri uniforme reprezintă o alegere ideală indiferent de numărul de angajați pe care îl are o companie. Alegi un partener de încredere și te asiguri mereu că angajații tăi vor avea uniforme de lucru curate în vestiar conform calendarului stabilit, iar grija uniformelor de rezervă dispare complet. Totul simplu, rapid, cu costuri reduse.