Ce să iei cu tine în camping pentru o călătorie reușită

Ai decis că a venit momentul să mergi într-o vacanță specială? Atunci ar trebui să ții cont de lista de obiecte de mai jos, pentru a te asigura că obții cele mai bune soluții. Iată ce ar trebui să ai cu tine tot timpul atunci când pleci în camping.

Lanterne eficiente cu lumină puternică

Poți cumpăra lanterne profesionale care te vor ajuta să vezi foarte bine pe timpul nopții și să te asiguri că nu rămâi în beznă atunci când ai cea mai mare nevoie de lumină. În plus, nu uita că cele mai bune astfel de lanterne îți vor oferi posibilitatea de a vedea în jur și chiar de a obține timp pentru a acționa. Dacă ai o lumină puternică, poți speria animalele care îți dau târcoale sau poți orbi un răufăcător și astfel vei avea mai mult timp pentru a acționa. Poți cumpăra lanterne cu lumină reglabilă pe care să le folosești în mai multe locuri.

Pad de dormit sau pătuț

Am descoperit că a avea un suport de camping de calitate este plăcut și funcționează bine, dar un pătuț este mult mai confortabil. Dacă ești în căutarea unei opțiuni mai prietenoase cu bugetul, poți cumpăra o saltea gonflabilă și vei obține inclusiv mai mult spațiu pentru că se strânge într-un pachet mic.

Sac de dormit

S-ar putea să fii tentat să te zgarcești cu prețul unui sac de dormit. Și dacă vremea este destul de blândă, s-ar putea să fii bine.

Dar, dacă te aștepți ca nopțile tale să devină răcoroase, te vei simți mult mai confortabil cu un sac de dormit și/sau o pătură de calitate, care este evaluată pentru vreme mai rece.

O mătură și un făraș

Când ai copii (de tip uman sau cu blană), urăsc să ți-o spun, dar ei nu vor fi putea să-și amintească să-și lase pantofii afară de fiecare dată… sau să-și spele labele.

Dacă ai fost vreodată în camping pe plajă, știi cu adevărat la ce mă refer. Este fantastic să fii la câțiva pași de ocean și să adormi în sunetul valurilor. Este mai puțin minunat să ai întreaga plajă în cort.

A avea un făraș și mătură ajută elimini gunoiul  din zona ta de dormit. Sunt perfecte pentru a curăța murdăria, acele de pin și tot ceea ce vei aduce inevitabil în cort. În plus, funcționează grozav pentru a face curat în jurul cortului.

Pernă

Nu în ultimul rând, dacă mergi în camping cu mașina și ai spațiu, ia o pernă adevărată. Sigur, poți economisi spațiu cu o pernă de camping, dar vei dormi mult mai bine cu o pernă adevărată. Deci, ori de câte ori ai loc, ia o pernă cu tine.

Echipament de camping pentru gătit

Vei avea nevoie de un aragaz cu butelie pe care să îl iei cu tine în călătorii și în care să ai încredere. Nu este deloc greu să obții cele mai bune rezultate atunci când ai piese de calitate pe care să te poți baza.  Nu uita să iei cu tine și toate ustensilele de care ai nevoie pentru gătit.