Ce trebuie să știi despre pompe de căldură! Vezi cu ce te poate echipa de la Eco Drill Foraje

După cum bine știm, pompele de căldură sunt acele produse care nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie pentru că au rolul de a încălzi în anotimpul rece, de a răci în vreme caniculară, dar și pentru a încălzi apa pentru activitățile de pe lângă casă.

Totuși, acestea trebuie alese după anumite criterii, pentru că la ora actuală există pe piață modele diferite de pompe de căldură.

Tipuri de pompe de căldură

  • Pompă de căldură sol-apă

Acesta poate menține o temperatură constantă a sursei. Se poate conecta de asemenea la diverse sisteme de încălzire. În plus, este silențioasă și are capacitatea de a răci temperatura dintr-o locuință. Pompele de căldură sol-apă folosesc energia pământului pentru a putea încălzi locuința. Este de înțeles că sunt eficiente atât pe timpul verii, cât și iarna.

  • Pompă de căldură apă-apă

Acest tip folosește apa subterană ca și sursă inițială pentru a putea genera căldură. Avantajul este că se poate utiliza atât apa dintr-un lac, cât și dintr-o apă curgătoare. Pentru pompe de caldura apă-apă este necesară implementarea unor foraje pentru pompare.

Ca și avantaje, acestea au un consum redus de energie electrică și au o eficiență destul de mare, indiferent de temperatura de afară.

Eco Drill Foraje execută foraje de calitate

Pentru executarea unui foraj vei avea nevoie de o echipă specializată în domeniu. Aici te poate ajuta cei de la Eco Drill Foraje. Pe lângă experiența pe care o au dețin și toate utilajele necesare în realizarea unui foraj.

În plus, va oferi și consiliere personalizată celor care doresc un astfel de proiect. Asta pentru execuția unui astfel de foraj este destul de complexă. În funcție de unde zona unde va fi implementat, se vor folosi utilaje diferite.

Eco Drill Foraje vine cu 2 sisteme distincte respectiv forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund. Primul este utilizat pentru solurile mai moi precum argile, pietriș, nisip. Al doilea este utilizat unde solul este mai dur precum rocă, marmură, granit sau calcar. În pagina ecodrillforaje.ro se găsesc mai multe informații despre aceste 2 sisteme, cât și în zonele unde se folosesc.

Eco Drill Foraje recomandă puțurile de mare adâncime, chiar dacă sunt mai greu de utilizat. Acestea sunt mai sigure, deoarece în pânza freatică nu există impurități organice, ceea ce înseamnă că nu există risc de contaminare. Nu putem spune același lucru în cazul puțurilor de mică adâncime, unde riscul de contaminare este mult mai mare

La Eco Drill Foraje vei găsi prețuri avantajoase, unde ai posibilitatea de a le negocia. Acestea variază în funcție de complexitatea lucrării, cât și de solul existent. Trebuie să știi că vei beneficia de servicii de calitate superioară, de garanție minim 2 ani de zile, cât și de consiliere telefonică personalizată.

Echipa de aici îți mai poate oferi și servicii de foraje puțuri, pompe de căldură, cât și de buldoexcavatoare. Mai multe detalii în pagina oficială.

Date de contact:

office@ecodrillforaje.ro