Comax este Retail Solutions Networking Partner la GoTech 2021

Liderul in cloud computing din Israel, Comax, este retail solutions networking partner la GoTech 2021, cea mai ampla expozitie B2B din Europa Centrala si de Est, dedicata profesionistilor interesati de solutii digitale pentru mediul de business. GoTech World este un eveniment interactiv, caracterizat de inovatie si excelenta, care a adus impreuna, in ultimii 10 ani, cele mai importante companii IT, cei mai buni experti in afaceri la nivel mondial si cele mai eficiente agentii de comunicare online si de web development.

Anul acesta, GoTech isi propune sa aduca in prim plan insight-uri si strategii pentru dezvoltarea afacerilor in perioada de criza cauzata de pandemie. Asocierea cu liderul de piata Comax ca retail solutions networking partner ofera participantilor oportunitatea de a afla mai multe informatii relevante despre beneficiile digitalizarii in retail si de a le facilita accesul la cele mai recente tendinte globale din domeniu.

Rebranding-ul Comax si solutiile de dezvoltare pentru piata de retail din Romania

Comax este o platforma aflata sub umbrela Native Data Systems, companie israeliana infiintata in 1995. In anul 2002, anticipand cu precizie tendintele din domeniu si nevoile retailerilor, Native Data Systems a luat o decizie strategica, dezvoltand un nou sistem ERP – Comax Smart Retail.

Parcursul excelent de pe piata de profil a transformat Comax intr-un punct de referinta, devenind lider in furnizarea de solutii de cloud computing, cu expertiza specifica in retail. Printre clientii Comax se numara COOP Israel, unul dintre cei mai mari retaileri din tara pe segmentul de comert alimentar.

Prezent pe piata din Europa inca din anul 2015, Comax a furnizat solutii smart inclusiv in Romania, prin produsul Bina Smart Business, o solutie completa de gestiune si management modern, care are la baza tehnologii Cloud de ultima generatie. Produsul se adreseaza antreprenorilor cu afaceri mici si mijlocii din zona de retail, fiind adaptat la normele metodologice ANAF.

Daca pana acum liderul de piata israelian s-a adresat segmentului de retail prin intermediul unor furnizori locali, cu ocazia participarii la GoTech World ca retail solutions networking partner, Comax anunta intrarea directa pe piata din Romania, cu un portofoliu variat de produse.

Solutiile Comax cresc eficienta si profitabilitatea afacerii

In mod similar celorlalte industrii, este necesar ca segmentul de retail sa se alinieze la progresul tehnologic si sa profite de solutiile dezvoltate in domeniu, menite sa simplifice procesul de management al comertului cu amanuntul.

Prin solutiile sale, dintre care putem aminti gestionarea stocurilor, managementul achizitiilor si vanzarilor sau evidenta contabila, Comax ajuta la cresterea eficientei si profitabilitatii afacerilor din domeniul retail. In discutie intra produse inovatoare si intuitive, atat software, cat si hardware, precum sistem de management al magazinului, case de marcat digitale, sisteme POS capabile sa urmareasca vanzarile si sa exporte date, sisteme ERP dezvoltate cu accent pe nevoile sectorului de retail, sistem de management al furnizorilor sau terminale care imbunatatesc capacitatea de vanzare si distributie si multe altele.

Antreprenorii interesati de astfel de produse si de felul in care le pot utiliza pentru a maximiza performanta unui business in retail, pot profita de oportunitatea de networking oferita in cadrul GoTech World 2021. Evenimentul va avea loc online, in perioada 10-11 noiembrie.