Concurs online pentru copii mici și mari. Câștigă un curs de limba engleză și un voucher pentru cărți!

Școala de engleză FollowMe organizează un concurs online pentru copiii de toate vârstele! Până pe 21 aprilie, ei se pot înscrie (sau pot fi înscriși de către părinți) la una dintre cele trei categorii:

1. Categoria 13-16 ani – Concurs de eseuri

Copiii trebuie să scrie un eseu în engleză, între 400 și 1000 de cuvinte, alegând una dintre cele două teme, What defines a hero? Do we still have heroes? Do we need heroes? SAU If I were to mentor a child in school,

2. Categoria 10-16 ani – Concurs de povești

Copiii trebuie să scrie o poveste în limba engleză, între 400 și 1000 de cuvinte, alegând unul dintre cele două titluri, The hero that saved our city SAU The youngest, smallest kid in school.

3. Categoria 5-10 ani – Concurs de desene

Copiii între 5 și 10 ani se pot înscrie realizând un desen cu tema A School Day SAU Building Together.

Profesorii FollowMe vor alege pentru fiecare categorie un câștigător. Cei trei câștigători vor fi anunțați în data de 5 mai și vor primi fiecare câte un curs de limba engleză de vară (la alegere, 8 ședințe a câte două ore de curs de comunicare sau de pregătire pentru examenul Cambridge), plus un voucher de 500 de lei, care poate fi folosit pentru achiziționarea de cărți în limba engleză. Cursurile de vară se pot face la oricare dintre școlile FollowMe din București – Drumul Taberei, Ghencea, Titan, Vitan. 

Mai mult decât atât, câștigătorii vor deveni autori de materiale școlare, căci lucrările lor vor fi folosite la cursurile de engleză din școlile FollowMe. Lucrările câștigătoare vor fi alese în funcție de originalitatea ideilor, coeziunea textului, claritatea stilului și complexitatea vocabularului folosit. 

Povestea FollowMe a început în 1998, fiind una dintre primele școli de engleză din București. Ceea ce ne ghidează pe toţi cei din echipa FollowMe este mottoul Învaţă zâmbind. Vrem să realizăm asta pentru toţi cei care ne trec pragul, copii sau adulţi. Ştim că fiecare învaţă în ritmul lui şi unii vor ajunge să susţină cele mai înalte niveluri de examen de limbă engleză, alţii poate doar vor deveni fluenţi în conversaţiile cu străini sau din vacanţe, însă fiecare cursant care se gândeşte cu drag la limba engleză va continua să înveţe, fie că urmează un curs sau nu, pe tot parcursul vieţii sale. Profesorii de la FollowMe încurajează creativitatea, comunicarea şi învăţarea centrată pe elev, pe valorificarea informaţiilor din universul lui, pe comunicarea stărilor şi necesităţilor lui.