Coșmarul din adolescență: acneea și coșurile. Cum le combatem cu produse de calitate cu un cod reducere Notino?

Combaterea acneei nu este deloc ușoară, indiferent de anotimp. Între tratamentele excesiv de agresive, produsele care sunt absolut inadecvate pentru pielea cu probleme și substanțele toxice care pot fi prezente, pot apărea mici probleme. Ca să nu mai vorbim de hormoni, dietă și alți factori externi.

Coșurile de pe față sunt dușmanii tăi de zi cu zi, mai ales dacă ești la pubertate, dar găsești prieteni de nădejde printre produsele contra acneei de pe site cu un cod reducere Notino.ro

Lupta împotriva acneei: cum să scapi de coșurile mici în mod natural

Din categoria „prevenirea este mai bună decât vindecarea”, vă spunem că alimentele prea bogate nu vă vor ajuta pielea: urmăriți ce mâncați. Sunt interzise produsele prea grase, mezelurile, ciocolată și bomboanele, produsele lactate și, în special, laptele semidegresat, alcoolul, pâinea albă, orezul alb, fursecurile și alte cereale rafinate.

Lupta împotriva acneei: soluții naturale

Când simțiți un coș care stă să apară pe față, amestecăți argilă verde cu apă călduță și aplicați amestecul în zona de tratat. Odată ce masca este complet uscată pe față, o puteți spăla cu apă.

În domeniul cosmeticelor naturale, argilă are putere decongestionantă, purificatoare și vindecătoare. Este rezervată pentru utilizarea pe piele grasă, încărcată, impură, cu cicatrice.

Se spune, de asemenea, că lămâia are un efect drastic asupra coșurilor. Tăiați o lămâie în jumătate și aplicați carnea fructului pe coșul dvs. de mai multe ori pe zi. Efect rapid garantat!

Capsulele de drojdie de bere sunt, de asemenea, deseori recomandate pentru tratamentul acneei.

Dacă aveți timp, puteți amesteca și sucul unei roșii și o lămâie cu puțină glicerină. Odată amestecat, lichidul poate fi apoi aplicat pe față și coșuri după baie sau duș. La fel, puteți face o mască de felii de roșii pe zonele cu probleme, care este foarte eficientă împotriva acneei.

De asemenea, puteți suprima acneea consumând mere: remediul bunicii!

Pe partea uleiurilor de îngrijire, uleiul de ricin coșuri este eficient, precum și uleiul esențial de arbore de ceai. Uleiul de ricin provine din semințele unui arbust din Brazilia, India și din unele țări din Africa. De asemenea, se găsește sub numele de ulei de Carapate sau Palmă Christi (Palma lui Hristos). Pe lângă funcția să hrănitoare și revitalizantă, uleiul de ricin ajută la regenerarea părului, a genelor și a unghiilor.

Dacă sunteți adesea predispus la erupții nedorite, iată câteva sfaturi care vă vor ajută să limitați erupțiile acneice.

Spălați-vă fața cu săpunuri cu pH neutru și fără parfum.

Îndepărtați întotdeauna machiajul și curățați-vă pielea înainte de culcare.

Frecați în mod regulat pielea ușor înainte de a îndepărta pielea moartă și excesul de ulei.

Limitați alcoolul și mezelurile.

Evitați să vă înțepați și să vă zgâriați coșurile pentru a limita zona de răspândire și cicatrici.

Preferați produsele numite „necomedogene”, care nu înfundă porii pielii.

Desigur, dacă acneea persistă, este recomandat să consultați un dermatolog sau un medic. După consultul medical, vă recomandăm gama de produse anti-acnee de pe magazinul online, iar la comandă dvs. veți primi și un cod de transport gratuit Notino.