Cum arată brazii artificiali de lux?

Brazii artificiali de lux sunt în prezent căutați de tot mai mulți iubitori ai Crăciunului. Au trecut demult vremurile în care oamenii se mulțumeau cu un brad rar, care semăna cu o mătură, în locul unui brad de Crăciun frumos și fastuos. Timpurile au evoluat și astăzi puteți găsi pe piață brazi artificiali cu adevărat de lux, pe care vă va fi greu să îi deosebiți de un brad viu. Cum să găsiți astfel de brazi de lux?

Prin ce se deosebește un brad de lux

Brazi de lux se caracterizează în primul rând prin aspectul lor realist. Un brad de Crăciun ar trebui să arate în așa fel încât să fie greu de distins de un brad viu. Prin urmare, cei mai de lux brazi de Crăciun de pe piață sunt brazii FULL 3D, care sunt compuși în întregime din ace 3D. Și ce sunt acele 3D? Reprezintă o imitație perfectă a crengilor și acelor vii, sunt fabricate cu ajutorul celei mai noi tehnologii din materiale PE pentru a crea un mulaj al unei crenguțe reale. Întregul brad FULL 3D este făcut din astfel de crengi. Deoarece acesta este un produs de foarte bună calitate, prețul acestor pomi este puțin mai mare în comparație cu pomii obișnuiți din PVC.

Printre brazii artificiali de lux se numără și brazii 3D, care au pe tot perimetrul lor ramurile 3D menționate mai sus, dar interiorul bradului este umplut cu ramuri clasice din PVC. Acest tip de brad este o cale de mijloc bună. Prețul este puțin mai mic decât cel al brazilor FULL 3D și nimeni nu va vedea de fapt crengile din PVC din interior atunci când bradul este decorat.

Poate cea mai mare noutate a ultimilor ani, în rândul brazilor de Crăciun de lux, sunt brazii de Crăciun XL supradimensionali, care sunt inspirați de brazii de Crăciun de tip american pe care îi cunoaștem din filme. Acești brazi de lux dau o impresie cu adevărat masivă, sunt extrem de denși și, de asemenea, largi.

Cum să alegeți un brad artificial de lux?

În primul rând, trebuie să știți clar ce tip de brad vă interesează. Pin, brad sau molid, puteți găsi toate aceste tipuri la vânzătorii de brazi artificiali de Crăciun, cum ar fi lumeabrazilor.ro. De asemenea, trebuie să vă gândiți la culoarea bradului de Crăciun pe care doriți să îl aveți în sufragerie. De fapt, sunt disponibile toate nuanțele de verde, de la verdele strălucitor al acelor până la verdele oțelit al brazilor artificiali de Crăciun. Dacă doriți un Crăciun alb ca zăpada, puteți alege, de asemenea, între brazii albi, acoperiți cu zăpadă densă sau brazii de Crăciun de lux, acoperiți fin cu zăpadă.

Așadar, aveți de gând să trăiți un Crăciun de lux și anul acesta?