Cum sa alegi hosting-ul potrivit in 2019

Internetul reprezinta a doua lume in care fiecare utilizator se retrage de fiecare data indiferent daca are nevoie de ceva sau doreste pur si simplu sa se informeze. Posibilitatile sunt nelimitate atunci cand vine vorba despre utilizarea internetului dar ceea ce trebuie sa stii despre fiecare website pe care il accesezi este ca au in spate diferite servicii de hosting.

Totusi, care sunt acele aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un hosting pentru website-ul tau?

Servicii de hosting sunt oferite de foarte multe companii si fiecare dintre ele vine cu un anumit grad de seriozitate si profesionalism. Unele sunt mai costisitoare, altele sunt mai ieftine, s-ar putea ca in pachetul dorit sa nu regasesti ceea ce te intereseaza sau chiar sa te lovesti de anumite notiuni tehnice. Pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens astfel incat sa te bucuri de un hosting de calitate trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale.

Cum sa gasesti cele mai bune servicii de hosting?

Daca intri pe Google si vei scrie ,,hosting” ti se vor afisa milioane de rezultate din care sa alegi serviciul care se potriveste cel mai bine cu cerintele tale. Vei putea sa alegi dintre un hosting platit sau unul gratuit. Insa, atunci cand alegi un hosting gratuit nu te poti bucura de aceleasi avantaje ca in cazul unuia platit, te vei lovi de foarte multe limitari care sigur nu iti vor conveni mai ales daca ai in vedere dezvoltarea afacerii tale.

Daca, de exemplu, apelezi la un website gratuit pe platforma WordPress atunci in mod automat ti se va adauga ca extensie .wordpress care va scadea destul de mult credibilitatea site-ului tau. Oamenii vor sa apeleze la surse de informatii, produse si servicii in care sa aiba incredere.

Pentru ca un site sa para profesionist inca din momentul in care este accesat trebuie sa aiba un nume de domeniu propriu, usor de memorat si intuitiv. Site-ul trebuie sa se incarce rapid, intrucat un utilizator cauta sa se informeze rapid iar daca se incarca destul de incet atunci interesul utilizatorului poate sa scada in cateva secunde.

Apoi, un website bun trebuie sa ofere securitate intrucat mai ales daca este vorba despre inregistrarea unor date personale precum numere de telefon, date de cont si multe altele destul de importante.

Atunci cand apelezi la un serviciu de hosting trebuie sa tii cont si de cheltuielile tale cu acestea. Serviciul trebuie sa ofere in mod proportional cu pretul avantajele si serviciile pentru care platesti. In momentul in care apelezi la un hosting gratuit nu vei putea avea parte de foarte multe avantaje, nu ai controlul asupra informatiilor publicate pe website si mai ales nu ai back-up asigurat.

Si, pana la urma cum trebuie sa fie furnizorul de hosting?

Asadar, alege un furnizor ca  smart-hosting.ro care este bine vazut pe piata de profil si asigura un uptime de 99,9%, o buna viteza de incarcare a site-ului, memorie si procesor suficiente pentru a rula site-ul. Nu in ultimul rand, furnizorul trebuie cautat dupa stabilitate, vechime, raport calitate – pret care, de obicei se releva dupa recomandarile clientilor.

Asa ca te sfatuim sa apelezi cu incredere la smart-hosting.ro. Cu servicii web de calitate oferite din anul 2006 ai garantia unui lucru bine facut. Fie ca vorbim de inregistrare domenii, web hosting, realizare site web, promovare pe internet, certificat de securitate SSL, server dedicat, vps, colocare server, cei de la smart hosting sunt cea mai buna alegere.