De ce ai nevoie pentru a avea casa pe care o visezi?

Pentru a avea casa pe care o visezi la bani cât mai puțini ai nevoie de un plan. Trebuie să te gândești câte camere îți permiți și câte îți dorești. Creează o schiță cu această idee.

Pe urmă, poți întreba 2-3 constructori cât te costă o astfel de casă.

 

Adaugă o marjă de eroare de 25-30% din suma enunțată și mare atenție, nu-l alege pe cel mai ieftin.

 

Acum cere unui arhitect o schiță pe care să o prezinți la cei 2-3 constructori contactați anterior și cere-le o cotație cât mai detaliată.

 

Solicită o cotație de genul: 11.234 cărămizi și 2.100.967 cuie și X ore de muncă, etc și nu accepta o cotație de genul 450 Euro/mp.

 

Acel cost îl compari cu cel al unor case deja construite care corespund întocmai dorințelor tale și a căror calitate poate fi verificată.

 

Dacă unui constructor i se pare prea complicat să vină cu o astfel de cotație, nicio problemă, asta înseamnă că îl tai de pe lista ta pentru ca nu merită încrederea ta.

 

Nu uita de taxele notariale, autorizații, impozite, valoarea terenului, avize, branșamente utilități, TVA, valoarea terenului, etc.

TRIFU Imobiliare – agenție imobiliară Alba Iulia, oferim servicii și consultanță imobiliară de cea mai înaltă calitate, personalizăm serviciile în concordanță cu nevoile clientului.

Gama noastră cuprinde oferte și servicii imobiliare, închirieri și vânzări apartamente, garsoniere, case, terenuri, pensiuni, vile, spații comerciale, spații birouri, spații industriale, ansambluri rezidențiale, etc.

Suntem singura agenție din județul Alba care îți pune la dispoziție propriul jurist.

Acordăm importanță fiecărui detaliu în procesul de vânzare. Oricare posibil client este tratat cu seriozitate și suntem implicați totali în prezentarea proprietăților.

Închirierea sau vânzarea unui imobil implică multe aspecte importante, de care dacă nu ții cont, s-ar putea să nu tranzacționezi proprietatea în timpul dorit.

Aceste aspecte sunt: telefoanele din partea clienților, organizarea vizitelor, poziționarea corectă a prețului, promovarea corespunzătoare, fotografii profesionale, etc. Noi te scăpăm de toate aceste bătăi de cap.