De ce ar trebui să îți achiziționezi o imprimantă ultimaker în 2021?

 

Ți-ai fi imaginat vreodată că domeniul printării 3d se va dezvolta atât de rapid? Au apărut numeroase alternative noi în materie de imprimante și filamente pe care le poți utiliza în multe scopuri. Ai la dispoziție o gamă diversificată de opțiuni, fie că este vorba de prototipuri, accesorii, piese auto sau obiecte pentru uz casnic. Însă, este foarte important să alegi doar acele variante care pot îndeplini standarde înalte de eficiență. O imprimantă 3d profesională Ultimaker este cea mai potrivită într-un asemenea caz. Printre motive se numără:

–   Noile variante de imprimante Ultimaker pot fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul. Pot fi integrate cu succes într-un birou, fără a încărca spațiul avut la dispoziție. Sunt perfecte, așadar, pentru afacerile aflate la început de drum care nu își permit să investească într-un loc special pentru a depozita imprimanta.

–   Procesul de printare se realizează rapid, fără erori sau alte probleme tehnice. Vei putea înțelege imediat sistemul de funcționare, indiferent dacă ești începător sau nu.

–   Este soluția eficientă în contextul crizei sanitare actuale. Poți crea fără probleme echipamente medicale care să asigure grade înalte de siguranță și confort.

–   Poți controla procesul de printare de la distanță cu ajutorul aplicațiilor mobile dezvoltate. Totul se va realiza foarte ușor, iar tu vei putea economisi timp prețios și vei observa din timp orice neregulă care poate apărea.

-Unele filamente pentru printare 3d din gama Ultimaker prezintă câteva avantaje substanțiale. Filamentul Ultimaker TPU, spre exemplu, este excelent pentru a printa obiecte dure, flexibile și rezistente la șocuri puternice. Filament Ultimaker Tough PLA, pe de cealaltă parte este varianta potrivită pentru a obține obiecte de dimensiuni mari. Rigide și durabile, rezultatele finale sunt realizate rapid în condiții optime de siguranță.

–   Sistemul de extrudare permite utilizarea simultană a două materiale. Structura obiectelor rezultate va fi mult mai complexă. Straturile sunt aderente și aliniate perfect datorită tehnologiei de nivelare care măsoară exact distanțele de imprimare.

Imprimanta Ultimaker îmbină cu succes precizia și confortul pentru a-ți oferi experiențe unicate. Tehnologiile de ultimă generație utilizate te vor ajuta să gestionezi cu ușurință procesul de imprimare. În plus, o poți transporta oriunde îți dorești, fie că este vorba de birou sau locuința personală. Anul 2021 va fi cu siguranță unul mai productiv datorită imprimantelor 3d ultimaker.