De la Tehnovest se pot cumpăra robineți cu bilă și alte accesorii tehnice

Serviciile la standarde înalte și un partener de încredere de cursă lungă nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Situația se schimbă atunci când vorbim despre Tehnovest Automatizări, magazin online pus la dispoziția clienților care nu fac rabat la calitate.

Vorbim desigur aici de produse care sunt 100% originale și provin direct de la producători de renume. Mai apoi consultanța oferită clienților face diferența pe piața de profil, iar Tehnovest oferă acest lucru la fiecare solicitare. Modalitatea de comunicare, dar și abordarea fac din Tehnovest o firmă mereu căutată.

Robineți cu bilă, dar și alt gen de produse frecvent cumpărate

La Tehnovest se poate vorbi despre o gamă variată de produse, fiecare cu specificațiile sale descrise amănunțit. Unele dintre ele sunt de mare necesitate, deoarece au funcții importante în industria agriculturii, dar nu numai. Ne referim aici la robineti cu bila sau robineți închidere.

Din această categorie mai fac parte robinetele cu ace din alamă, cu ace din inox, cu bilă din alamă nichelată, cu bilă cu manetă de tip fluture, dar și un robinet mai special și anume robinet 3 cai.

Acesta din urmă are niște proprietăți speciale, deoarece prezintă trei căi de acces. În felul acesta este permisă introducerea presiunii din toate cele trei părți. Prin simpla mișcare a mânerului, se schimbă poziția de comutare. Materialul folosit pentru carcasă este alama nichelată, durabilă, dar și estetică.

Domeniul de utilizare al acestui tip de robinet este apa, diverși combustibili, uleiuri și solvenți.

Peste 120.000 de produse se găsesc în stoc

Pentru că Tehnovest și-a propus să fie partenerul ideal pentru oricine are nevoie de un anume gen de produse, iată că pe stocul de pe site-ul tehnovest.ro se pot comanda din peste 120.000 de produse. Dintre cele mai diverse găsim aici, de la cilindri până la consumabile industriale și de la cuple până la racorduri.

De asemenea, nu lipsesc sculele de mână, pistoalele de suflat, amortizoarele de zgomot și adezivii speciali pentru lipire racorduri.

O categorie de produse des comandate sunt și consumabilele de tip industrial. Rulmenții sau trusele cu mai multe tipuri de șuruburi pot fi oricând comandate din oferta magazinului. Pompele de gresare sau uleiul pneumatic special se găsesc și ele în ofertă la prețuri accesibile oricui. Pentru protecție este recomandată și achiziționarea seturilor de măști.

Livrare gratuită și transport rapid cu flota Tehnovest

Departamentul de distribuție al firmei se asigură că toate produsele comandate ajung în siguranță la clienți. Este asigurată livrarea cu flota Tehnovest la persoane juridice, dar și pentru persoane fizice dacă acestea plătesc comanda online cu cardul. Plata se face în siguranță, datele financiare nefiind stocate.

Livrarea produselor comandate beneficiază de gratuitate dacă acestea depășesc suma de 990 de lei. Recomandările și consultanța sunt oferite gratuit către toți clienții firmei. Produsele căutate se pot echivala cu cele aflate pe stocul firmei, deoarece calitatea este aceeași.

Mai multe detalii, dar și prezentarea amănunțită a produselor doar pe site-ul oficial al firmei Tehnovest.

 

Contact: office@tehnovest.ro