Dr. Egon Cholakian se adresează în mod public liderilor mondiali despre dezvoltarea fără precedent a evenimentelor climatice

Washington D.C. / 17 august 2023 – Într-un apel urgent, Dr. Egon Cholakian, un distins om de știință renumit pentru activitatea sa în domeniul cercetării climei și al securității naționale, s-a adresat direct liderilor mondiali, domnul Joe Biden, domnul Xi Jinping și domnul Vladimir Putin, subliniind gravitatea evenimentelor climatice distructive în curs de desfășurare care amenință viitorul planetei noastre și al umanității.

Vorbind printr-un discurs video deschis, Dr. Cholakian subliniază faptul că soarta fiecărui locuitor al Pământului se află acum pe umerii acestor distinși lideri. „Situația este dezastruoasă”, afirmă Dr. Cholakian. „Aceasta este o chestiune de securitate supranațională și o chestiune care afectează fiecare țară și fiecare cetățean în parte. Este o problemă care se află exclusiv în mâinile voastre colective – doar voi trei.”

Discursul lui Cholakian subliniază necesitatea de a acorda o atenție urgentă unui factor mai grav care contribuie la schimbările anormale ale climei Pământului, dincolo de gazele cu efect de seră și de emisiile de CO2. El solicită o investigație imediată și exhaustivă din partea comunității științifice pentru a descoperi și aborda această problemă critică.

Recent, pe 13 august 2023, Dr. Cholakian a făcut prima declarație publică referitoare la descoperirile sale și a anunțat lansarea inițiativei Unified International Scientific Center (UISC, Centrul Științific Internațional Unificat) prin intermediul platformei sale, Earth Save Science Collaborative (ESSC). Această inițiativă revoluționară își propune să unească oamenii de știință la nivel global într-un studiu multidisciplinar cuprinzător al efectelor profunde ale schimbărilor climatice și să dezvolte soluții viabile.

În discursul de astăzi, Dr. Cholakian a declarat: „Comunitatea științifică este pregătită să acționeze imediat, dar o declarație politică de voință este imperativă pentru a realiza o tranziție completă și necesară.” El face un apel urgent la dl Biden, la dl Xi Jinping și la dl Putin să inițieze o reuniune internațională a tuturor liderilor de stat pentru a aborda fără întârziere această criză globală.

Dr. Cholakian subliniază faptul că urgența situației necesită unitate și colaborare la nivel global. „Nu mai există niciun motiv pentru a purta războaie și a rămâne divizați. Singurul sens constă în a căuta soluții pentru a ne uni.”

Dr. Cholakian a făcut apel la jurnaliști să ajute la diseminarea acestor informații esențiale pentru a se asigura că acestea ajung la președinții țărilor și la toți cetățenii. El și-a încheiat discursul video subliniind că responsabilitatea globală pentru abordarea acestei crize se află pe umerii domnului Biden, a domnului Xi Jinping și a domnului Putin. Acțiunile, voința și înțelegerea lor vor modela cursul viitorului nostru comun.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web al organizației Earth Save Science Collaborative (ESSC):

https://EarthSaveScienceCollaborative.com

Despre Dr. Egon Cholakian

Dr. Egon Cholakian este un distins fizician de particule, cu afilieri la CERN și NASA. El este un contribuitor cheie la organizarea misiunii NISAR a NASA și este membru al Asociației Internaționale a Cadrelor didactice în domeniul inteligenței. Experiența sa vastă include activități în domeniul securității naționale și al dreptului fiscal internațional. Dr. Cholakian a jucat roluri importante sub patru președinți americani, iar în prezent este lobbyist federal la Congresul SUA și la Casa Albă. El a apărut ca o voce proeminentă în ceea ce privește schimbările climatice și chestiunile legate de securitatea națională.

Autor artiicol  Egon Cholakian