Dust Busters – Curatenia pe Intelesul Tuturor

Serviciile de curatenie profesionala sunt o solutie ideala in perioada pandemiei de coronavirus. Misiunea echipei Dust  Busters este una simpla si mai ales benefica pentru familia sau afacerea ta: ne propunem sa oferim servicii de curatenie de calitate la un  raport pret-calitate foarte bun, pentru ca oamenii sa se poata bucura de un spatiu sigur, primitor si mai ales confortabil.

In timp ce pentru multe persoane munca se desfasoara online, de acasa, in ultimul timp, exista domenii in care acest mod de lucru nu este posibil. In fabricile, spatiile de productie, in depozitele de marfuri si asa mai departe, angajatii sunt prezenti la datorie. Acest lucru i-a obligat pe angajatori sa caute solutii eficiente pentru siguranta oamenilor, astfel incat sanatatea sa nu le fie afectata si activitatea sa se desfasoare in conditii sigure. In acest context, si nu numai, serviciile de curatenie industriala sunt mai mult decat necesare.

Daca esti in cautarea unor servicii de curatenie in Bucuresti, primul pas ar fi sa cauti pe internet: firma curatenie Bucuresti. Nu inainte insa de a te mai convinge inca o data care sunt principalele beneficii pe care serviciile de curatenie industriala le poate aduce oricarei afaceri care are in componenta spatii mari, depozite, hale, linii de productie si fabrici, dar si un numar mare de angajati pe care trebuie sa ii protejeze.

Creste productivitatea angajatilor

Un angajat care vine la munca relaxat, fara sa mai fie preocupat si de altceva, decat de ceea ce are de facut, este un angajat care va contribui la cresterea productivitatii in companie. Daca ar fi sa analizam putin comportamentul nostru, al tuturor, in ultima perioada, vom constata cat timp am inceput sa petrecem dezinfectandu-ne, cautand metode de a ne proteja cat mai mult de factorii exteriori, cum stergem fiecare suprafata sau obiecte cu care intram in contact. Atunci  cand curatenia de la locul de munca este lasata insa in seama unei echipe de profesionisti in servicii de curatenie, astfel de griji nu au de ce sa mai existe. Spatiul in care vor lucra angajatii va fi intotdeauna curat, dezinfectat, fara urme de praf si murdarie. Iar o firma de curatenie care intelege si cunoaste nevoile clientilor va avea intotdeauna grija sa foloseasca cele mai bune si eficiente produse de curatenie, precum si cele mai performante tehnologii, pentru aceste spatii, in care oamenii sunt extrem de expusi la factorii din jur.

 

Reduce raspandirea bolilor

Chiar si inainte de pandemia de coronavirus, orice afacere era afectata atunci cand un virus ajungea sa fie transmis de la un angajat la altul. Iar atunci cand angajatii incep sa intre rand pe rand in concediu medical, afacerea incepe si ea sa incetineasca. Atunci cand numarul imbolnavirilor din companie incepe sa afecteze productia, vanzarile si livrarile, este momentul sa iei prima masura, cea mai importanta: redu raspandirea virusurilor. Exista cazuri in care angajatii continua sa vina la serviciu chiar si atunci cand li se permite si recomanda sa stea acasa, ajungand astfel sa transmita virusurile mai departe, contaminand suprafete sau intrand in contact direct cu alti colegi. Serviciile de curatenie profesionala sunt un factor important pentru a asigura si mentine un loc de munca sanatos si ajuta la reducerea raspandirii virusurilor in randul angajatilor.

Prin serviciile de curatenie industriala, toate spatiile comune sunt dezinfectate cu atentie pentru a impiedica imbolnavirile. Apeleaza la o firma de curatenie pentru a limita si in compania ta raspandirea virusurilor periculoase.