Furnizorul de asigurări medicale private, MediHelp International, lansează “Pastila de sănătate de 90 de secunde”

MediHelp International anunță lansarea seriei de filmulețe educative “Pastila de sănătate de 90 de secunde”, care are drept scop furnizarea informațiilor referitoare la asigurări de sănătate private. Fiind un important furnizor de asigurări de sănătate, cu o experiență de peste 15 ani pe piață, acesta se concentrează pe educarea și informarea publicului, respectiv pe construirea unei baze solide referitoare la asigurările medicale private.

MediHelp International anunță lansarea seriei de filmulețe educative “Pastila de sănătate de 90 de secunde”, care are drept scop furnizarea informațiilor referitoare la asigurări de sănătate private. Fiind un important furnizor de asigurări de sănătate, cu o experiență de peste 15 ani pe piață, acesta se concentrează pe educarea și informarea publicului, respectiv pe construirea unei baze solide referitoare la asigurările medicale private.

Deși asigurarea de sănătate este esențială, alegerea sa poate fi destul de complicată, mai ales atunci când nu există o înțelegere solidă a modului în care aceasta funcționează. Fiecare persoană ar trebui să aibă în vedere care sunt serviciile incluse în planurile de asigurare, dar și care dintre acestea le-ar putea fi de folos atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Așadar, prin intermediul “Pastilei de sănătate de 90 de secunde”, doritorii vor putea afla mai multe despre un asemenea plan, urmând ca, mai, apoi să poată înfăptui o alegere corectă, în deplină cunoștință de cauză.

Narațiunea videoclipurilor va fi una informativă și informală, oferind publicului oportunitatea de a se familiariza cu asigurările de sănătate private, prin intermediul unor studii de caz, ce vor servi drept exemple concrete ale celor ce s-au bucurat deja de beneficiile acestora, în funcție de planul ales și problemele sau urgențele medicale deținute. Astfel, spectatorii se vor putea bucura de informații de interes, pe înțelesul tuturor, în fiecare lună, descoperind mai multe despre importanța deținerii unui plan de asigurare medicală privată.

“Am lansat seria de videoclipuri ce alcătuiesc “Pastila de sănătate de 90 de secunde” din dorința de a răspunde tuturor întrebărilor pe care multe persoane le au, însă poate că nu găsesc răspunsul. Considerăm că nu este de ajuns ca aceștia să cunoască doar care sunt beneficiile planurilor de asigurare de sănătate, ci să înțeleagă și cât de mult ele îi pot ajuta, iar cel mai bun mod este prin prezentarea unor cazuri reale, cu care s-au confruntat clienții noștri de-a lungul timpului. Astfel, sperăm că vom răspunde cât mai multor întrebări, contribuind la informarea tuturor celor interesați de acest subiect.” – Alexandra Konrad, Unit Manager MediHelp International

Asigurările medicale private vin cu multiple beneficii pentru cei ce aleg să le achiziționeze, printre acestea numărându-se flexibilitatea de a alege clinica și medicul specialist la care aceștia doresc să fie tratați, dar și evitarea unei destabilizări financiare atunci când apare o problemă medicală neprevăzută sau în cazul în care intervine un accident. Rețeaua de parteneri cuprinde nu mai puțin de 1.4 milioane de clinici cu care există deja un contract de decontare directă pentru serviciile de spitalizare, și, mai mult de atât, asigurările medicale oferite au o acoperire mare, în funcție de zona geografică aleasă.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări internaționale private de sănătate din Europa Centrala și de Est. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbina cu succes asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală internațională, în beneficiului clienților săi.