Germana online pentru companii, copii si adulti

Cu noi inveți limba germană garantat!

 

Limba germană crește în popularitate de la an la an, deoarece reprezintă o mare oportunitate pentru viitor.  Centrele noastre oferă cursuri online pentru copii, adulți și companii, de la nivel începător până la avansat. Vă putem garanta că odată intrați în universul limbii germane, vă veți simți atrași de a învăța mai mult și a performa în această limbă. Ne-am adaptat noii situații și ne desfășurăm activitatea online, pe platforma Zoom, ușor accesibilă. Folosim metode și instrumente excepțional de eficiente pentru învățarea limbii germane! Evaluarea de nivel este gratuită atât pentru copii cât și pentru adulți! Puteți participa la o ședintă demo, de asemenea gratuită, pentru a vă convinge de calitatea serviciilor oferite.

German KulturHaus este centru de examinare acreditat ECL. Primiți diplomă recunoscută international! Aici fiecare ședintă din curs este structurată în vederea abordării tuturor celor patru paliere de învățare ale unei limbi străine: conversație, scriere, citire, ascultare de materiale audio și vizionare materiale video. Mai multe detalii precum orarul grupelor de limba germana online si grupe de germana incepatori, intermediari si avansati și prețuri promoționale pentru cursurile online puteți găsi aici 🥇Învață limba germană la German Kulturhaus Cursuri germană A1-B2.

Cursurile noastre, prin conținutul si calitatea lor, cresc considerabil nivelul de pregătire al cursanților și șansele obținerii unui job mai bun. Valorile care ne ghidează sunt respectul față de clienți si lucrul bine făcut la preț avantajos. Trinerii noști au studiat limba germane matern, au experineță în predare minim cinci ani, sunt implicați și motivați pentru a susține lecții de germană dinamice și captivante.

Înscrierea copiilor se face la Kinder Kultur Haus înaintea începerii semestrului școlar prin formularul de contact de pe site sau prin mail precum si telefonic. Oferim si o lectie demo de limba germana online pe parcursul semestrului. La înscrierea împreună cu un membru al  familiei sau un prieten, ambii cursanți vor primi o reducere de 10 %. Oferim o gamă variată de materiale și resurse de predare, materiale de pregătire a examenelor și resurse gratuite pentru a ajuta profesorii și părinții să susțină procesul de învățare al elevilor.

Cursurile de limba germană online pentru copii se desfășoară în grupe restrânse de 5-9 copii cu vârste de: 5-6 ani, 7 -8 ani,  9– 12. Înscrieri se pot face și prin formularul de contact sau la telefon 0773973955. Oferiți șansa copilului dumneavoastră să învețe limba germană în mod plăcut, ușor, jucăuș și educativ. Prețurile pornesc de la 345 lei.