La Decorator Shop găsești soluții speciale pentru lemn

În zilele noastre construcțiile de case capătă o amploare din ce în ce mai mare în ciuda instabilității economice. Oamenii vor să se știe în siguranță, într-un mediu cât mai primitor și aranjat cu tot ceea ce le place. Chiar și recondiționările sunt la ordinea zilei pentru că acestea mai reduc din cheltuieli.

Sigur că mobila veche sau anumite spații pot căpăta o viață nouă dacă se folosesc anumite materiale și substanțe care să dea acel finiș de calitate, pentru că și detaliile contează.

La magazinul Decorator Shop, cu pagina oficială decoratorshop.ro, se găsesc genul acesta de produse care pot înfrumuseța atât interiorul, cât și exteriorul unei încăperi, fie ea locuință sau alt gen de spațiu.

Lemnul și soluțiile pentru întreținerea lui

Unul dintre materialele mai des folosite în construcția, dar și în interiorul unei case este lemnul. Acesta este un material cu proprietăți speciale, care pentru a fi puse în valoare are nevoie de tratamente adecvate.

Aceste tratamente pot fi achiziționate de la Decorator Shop, deoarece aici se găsesc solutii speciale pentru lemn, variante performante pentru îmbunătățirea aspectului lemnului, dar și pentru protejarea lui de factorii exteriori, care, în timp îl pot deteriora.

De exemplu, în această gamă se găsește un lac special pentru etanșarea nodurilor lemnului, care are rolul de a bloca scurgerea rășinii din lemn. Lacul este potrivit pentru orice tip de mobilă, inclusiv pentru mobila veche care a fost deja vopsită cu vopsea pe bază de apă. În felul acesta rășina nu va trece prin vopsea și nu va deteriora aspectul mobilei.

Produsul are un preț accesibil și este fabricat în Suedia. Se poate utiliza atât în exterior, cât și în interior, se va dilua cu apă dacă este necesar, iar luciul rezultat va fi unul clasic, semi-mat.

Lazura pentru deschiderea culorii lemnului

Lemnul care a fost vopsit în prealabil cu un lac de culoare mai închisă se poate deschide la nuanță cu ajutorul unei soluții de deschidere a nuanței, peste care se aplică un lac colorat mai deschis, denumit lazură.

Aceasta este un produs de acoperire care poate fi folosit pentru deschiderea culorii părților exterioare de acoperiș, gardurilor și mobilierului de grădină acoperite deja cu mai multe straturi de baiț închis.

Chiar dacă acestea au fost date în prealabil cu lazuri de culoare închisă, acest produs are proprietatea de a acoperi suprafețele închise cu o peliculă subțire și deschisă la culoare, aducând culoarea mai aproape de nuanța naturală a lemnului.

Dacă nici decaparea chimică sau termică nu a dat rezultate, acest produs va face o schimbare vizibilă la suprafața lemnului, permițând aplicarea unui strat proaspăt de lazură deschisă.

Chiar și lemnul degradat poate fi recondiționat

Cu ajutorul acestor soluții speciale chiar și mobilierul din lemn degradat sau expus mai mult timp la factorii exteriori poate fi readus la starea inițială. Astfel, cu ajutorul unui primer incolor pe bază de apă, suprafețele de lemn degradate și deteriorate de către soare, ploaie și poluare îți vor recăpăta strălucirea și aspectul lor natural.  Petele vor fi eliminate, indiferent dacă lemnul este de esență tare sau moale.

De asemenea, se găsesc lacuri și pentru protejarea teraselor și pardoselilor din lemn, acestea având și proprietăți de blocare a filtrelor UV dăunătoare.

Pentru mai multe detalii privind aceste produse și nu numai accesați pagina oficială.

Contact: shop@edecorator.ro