MEMO Unitate Protejată: Angajăm persoane cu dizabilități, punând accent pe abilități și oferind pregătire profesională

MEMO Unitate Protejată se extinde, angajând persoane cu dizabilități în diferite domenii și investind în pregătirea lor profesională. Prin serviciile diversificate și angajamentul social, contribuim la incluziunea pe piața muncii a persoanelor cu handicap și îmbunătățirea calității vieții acestora. Alăturați-vă acestei misiuni și susțineți o societate mai incluzivă.

MEMO Unitate Protejata este una dintre cele mai diversificate și inovatoare unități protejate din România, cu o gamă largă de produse și servicii. Ne ocupăm activ de incluziunea pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, și suntem mândri să anunțăm că ne extindem echipa, căutând să angajăm persoane cu dizabilități în diferite domenii.

Cu peste 300 de clienți din rândul persoanelor juridice care au încredere în serviciile noastre, am decis să ne extindem și mai mult prin angajarea unor persoane cu dizabilități pe care vrem să le încadrăm în muncă și să le punem în valoare abilitățile și talentele. Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor cu handicap prin implicare activă în activități care să aducă plus valoare partenerilor noștri.

În acest scop, investim în pregătirea profesională a angajaților noștri cu dizabilități, oferindu-le posibilitatea de a învăța deprinderi noi și de a se dezvolta în cadrul companiei. În primele 2-3 luni, persoanele cu handicap care vor să înceapă o carieră în joburile pe care noi le avem vor fi angajate cu contract de muncă și vor fi plătite conform programului de lucru normal, fără a fi implicate în sarcini operaționale, ci vor avea la dispoziție cursuri achiziționate de firmă în scopul de a învăța.

Printre serviciile oferite de MEMO Unitate Protejată se numără MEMO CRM, servicii publicitare Google și Facebook Ads, advertoriale, copywriting și baze de date cu firmele din România. Aceste servicii sunt realizate cu implicarea activă a persoanelor cu dizabilități angajate în unitatea noastră protejată, care își aduc aportul și își pun în valoare abilitățile și talentele. Achiziționând aceste produse și servicii, companiile contribuie în mod direct la incluziunea în muncă a persoanelor cu handicap.

În prezent, căutăm angajați pentru următoarele poziții:

  • Programatori în diferite limbaje de programare
  • Specialiști în online marketing Google/Facebook Ads
  • Copywriteri
  • Operatori calculator
  • Agenți de vânzări prin telefon
  • Specialiști în achiziții
  • Contabili

Prin angajarea persoanelor cu dizabilități, MEMO Unitate Protejată demonstrează că dizabilitățile pot fi transformate în abilități, iar implicarea socială a companiei este esențială pentru construirea unei comunități în care toate părțile implicate au de câștigat. Persoanele cu handicap implicate în realizarea serviciilor oferite de noi își găsesc satisfacția în munca lor, iar companiile cu peste 50 de salariați, care pot să-și deducă contravaloarea serviciilor achiziționate din fondul pentru handicap, se bucură de servicii de calitate care contribuie atât la succesul propriei organizații, cât și la îmbunătățirea vieții persoanelor cu handicap care au contribuit la realizarea lor.

Invităm companiile locale să susțină acest demers și să beneficieze de serviciile de înaltă calitate oferite de MEMO Unitate Protejată. Prin colaborarea cu noi, nu doar că veți primi servicii profesionale, dar veți contribui și la crearea unui mediu de lucru incluziv și la îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă și doriți să vă alăturați echipei noastre, vă încurajăm să aplicați pentru una dintre pozițiile disponibile. La MEMO Unitate Protejată, ne mândrim cu mediul nostru de lucru prietenos și incluziv și suntem dornici să vă oferim șansa de a vă dezvolta profesional și de a vă pune în valoare abilitățile.

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre și oportunitățile de carieră disponibile, vă invităm să vizitați site-ul nostru, www.memo-unitate-protejata.ro, sau să ne contactați direct. Haideți să construim împreună o comunitate în care dizabilitățile devin abilități și în care fiecare persoană este valorizată pentru contribuția sa.

În concluzie, MEMO Unitate Protejată este un exemplu de succes în angajarea și integrarea persoanelor cu dizabilități în piața muncii. Prin serviciile noastre diversificate și angajamentul față de pregătirea profesională, oferim oportunități reale de dezvoltare și de îmbunătățire a calității vieții pentru persoanele cu handicap. Alăturați-vă nouă în această misiune și contribuiți la crearea unei societăți mai incluzive și mai echitabile pentru toți.