Obtine cele mai avantajoase oferte de inchirieri auto din Bucuresti

Ce iti poti dori de la un serviciu de inchirieri auto din Bucuresti? Cu siguranta cu totii au nevoie de masini de cea mai buna calitate pe care sa le conduca in siguranta catre destinatie.

Daca ai nevoie de cel mai atractiv si mai flexibil serviciu de rent a car Bucuresti – Rent-a-car-otopeni.ro este compania din capitala care iti pune la dispozitie o flota moderna de masini pe care le vei putea inchiria la tarife accesibile, fie ca ai nevoie de un model compact sau de unul din clasa de lux pentru un eveniment important, ei iti pun intotdeauna la dispozitie cele mai atractive masini. Compania ofera turistilor si nu numai, o alternativa comoda de transport atunci cand acestia vin in capitala. De serviciile de inchirieri auto Bucuresti ale celor de la Rent-a-car-otopeni.ro pot beneficia atat persoanele fizice cat si companiile care doresc sa semneze un contract de leasing operational.

Care sunt avantajele ofertelor de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni

La Rent-a-car-otopeni.ro vei gasii o varianta cat se poate de sigura, de eficienta si de rapida pentru serviciile de inchirieri auto Bucuresti sau aeroport Otopeni. Vei elimina costurile suplimentare pe care le implica un autoturism propriu si anume, revizii, asigurari si alte taxe pe care o masina personala le impune, cu serviciul de rent a car Bucuresti vei uita de toate acestea. Toate aceste cheltuieli pe care ar trebuii sa le suporti in cazul in care ai o masina personala sunt eliminate, compania se va ocupa de ele. Un serviciu de inchirieri auto Otopeni pe termen lung te poate ajuta de fiecare data sa faci economii, indiferent de tipul si clasa masinii pe care o vei alege, daca inchiriezi pe mai multe zile vei obtine o cotatie mult mai avantajoasa de pret. Un alt avantaj de care clientii beneficiaza cand ii aleg ca parteneri pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro este faptul ca masina va fi livrata gratuit la adresa de domiciliu a clientului, sau in aeroportul din Otopeni daca acesta va ateriza acolo. Flota de masini pusa la dispozitia clientilor este compusa din peste 50 de modele, masini sigure si bine intretinute, in plus daca vei avea nevoie de accesorii suplimentare cum ar fi un scaun auto sau un gps le vei obtine de la companie in mod gratuit. Vei avea parte de masini din gama de lux compact sau low cost pe care le vei putea alege in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie alocat serviciului de inchirieri auto Bucuresti Otopeni, de asemenea in nfunctie de optiunile fiecarui client, veti putea opta pentru masinile din gama automata sau pentru masini manuale. Iata ce alte avantaje ai din colaborarea cu aceasta companie;

  • Asistenta rutiera
  • Modalitati diferite de plata
  • Livrarea masinii la adresa pe care o veti indica
  • Flota diversificata si moderna de masini

Atunci cand doresti sa beneficiezi de o oferta atractiva de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera intotdeauna solutia de care ai nevoie, ai posibilitatea sa iti rezervi masina din confortul propriului camin prin intermediul aplicatiei online pe care ei ti-o ofera, acolo nu ramane decat sa introduci perioada de predare si de preluare a masinii si vei obtine in mod automat lista de tarife dar si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru o masina.