Platforma de tranzacționare sau ATM Bitcoin? Afla Avantajele

Platforma de tranzacționare sau ATM Bitcoin? Afla Avantajele

Cele mai rapide și eficiente opțiuni pentru tranzacționarea cryptomonedelor sunt platfotrmele de trading și ATM-urile Bitcoin. Dacă doriți să cumpărați cryptomonede cu cash, puteți apela la ATM, iar daca doriti sa cumpărați cryptomonede prin intermediul unui card, puteti de pe platformă, prin transfer bancar.

Platforma de tranzacționare

O platformă de tranzacționare este software-ul care permite investitorilor și traderilor să plaseze tranzacții și să monitorizeze conturile prin intermediari financiari.

Avantaje:

  • Comisioane minime – Unul dintre cele mai clare avantaje ale tranzacționării online este reducerea costurilor de tranzacție și a taxelor mari asociate unui ATM.
  • Mai mult control și flexibilitate – Timpul este adesea esențial atunci când tranzacționați, astfel încât viteza de utilizare a portalurilor de tranzacționare online este un beneficiu pentru mulți investitori. Cu tranzacționarea online, puteți executa o tranzacție aproape imediat.
  • Acces la instrumente online – În lumea tranzacționării online, un cost mai mic nu înseamnă neapărat un produs prost. Multe dintre companiile de tranzacționare online de astăzi oferă clienților o suită impresionantă de instrumente care oferă informații valoroase și ajută la optimizarea tranzacțiilor.
  • Opțiunea de a monitoriza investițiile în timp real – Multe site-uri de tranzacționare online oferă cotații bursiere și informații comerciale care facilitează utilizatorilor să vadă în timp real cum merg investițiile lor.

ATM-urile Bitcoin

ATM-urile crypto Bitcoin există din 2013, dar au fost mult timp umbrite de schimburile online. Cu toate acestea, asta s-a schimbat de atunci din cauza creșterii masive a ATM-urilor Bitcoin care au fost plasate în România și în restul lumii. ATM-urile Bitcoin oferă utilizatorilor o alternativă pentru a ocoli mai multe dintre obstacolele pe care le prezintă schimburile online. Primul ATM Bitcoin a fost adus în România de către Bitcoin Romania în 2014.

Avantaje:

  • Accesibilitate – Cu peste 70 de locații la nivel național, ATM-urile Bitcoin Romania sunt plasate strategic pentru a le face cât mai convenabile pentru clienți. ATM-urile Bitcoin pot fi găsite în marile orașe ale țării, în mall-uri și centre comerciale, săli de jocuri, precum și alte câteva locații care sunt frecventate în viața noastră de zi cu zi. Pentru o clasă de active la fel de nouă precum Bitcoin, utilizatorii ATM-urilor se simt mai confortabil să tranzacționeze cu un ATM Bitcoin datorită funcționalității similare cu bancomatele tradiționale.
  • Tranzacții cu RON CASH – Spre deosebire de schimburile online, ATM-urile Bitcoin Romania permit utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin, precum și alte cryptomonede folosind numerar. Nu numai că este mai convenabil, dar utilizatorii nu mai trebuie să-și conecteze informațiile bancare personale, ceea ce înseamnă că informațiile personale rămân ascunse. Acest lucru le permite și celor care nu au conturi la băncile majore sau nu au deloc un cont bancar să cumpere și să vândă bitcoin.