Seringi și consumabile medicale găsești la Sanrotex. Comandă simplu și rapid

Sistemul de sănătate este sau ar trebui să fie unul dintre cele mai importante segmente spre care să se îndrepte atenția celor în drept să o facă. Furnizorii de servicii sau consumabile medicale sunt solicitați în permanență atât de instituții, cât și de persoane individuale pentru aprovizionarea cu produsele necesare actului medical.

Producător și distribuitor de dispozitive și echipamente medicale, Sanrotex se numără de ceva vreme printre furnizorii medicali de nișă care sunt solicitați în permanență pentru a alimenta spitalele sau cabinetele medicale cu produse din categoria consumabilelor medicale. Acesta poate fi găsit pe pagina oficială Sanrotex.ro unde sunt prezentate în detaliu toate categoriile de consumabile medicale.

Ce înseamnă consumabile medicale și la ce sunt utile

Consumabilele medicale sunt acele produse de larg consum care sunt indispensabile actului medical și care se consumă într-un ritm rapid, dat fiind faptul că acestea sunt printre cele mai des folosite.

Știm cu toții cât de importantă sunt feșele de tifon, pansamentele, vata sau acele de seringă, iar de seringi nici nu mai are rost să pomenim, orice trusă medicală sau un una de prim-ajutor ar trebui să le conțină.

La fel, instrumentarul chirurgical, consumabilele folosite în cabinetele stomatologice ori branulele, banda adezivă sau dezinfectanții pentru suprafețe sunt printre cele mai achiziționate produse.

De asemenea, echipamentul de protecție, fie că vorbim de un cabinet, policlinică, dispensar sau spital este vital pentru desfășurarea în condiții de maximă siguranță a unui act medical.

Ace de seringă, seringi și pansamente

Acestea sunt produse care nu au cum să lipsească din niciun spital sau unitate medicală care respectă pacienții și dorește să contribuie la sănătatea și starea lor de bine.

Într-adevăr, Sanrotex le stă la dispoziție acestora cu ace de diferite dimensiuni și cu seringi sterile cu sau fără ac atașat, folosite atât pentru injecțiile obișnuite, cât și pentru recoltarea de sânge, pentru insulină sau pentru a fi folosite în cabinetele stomatologice.

Consumabile generale și de laborator, în topul achizițiilor

Este de preferat să se lucreze cu furnizori de încredere de pe piața de profil, deoarece aceste produse trebuie să se prezinte la standarde de calitate impecabile.

De exemplu, instrumentarul stomatologic, folosit în cabinetele stomatologice este fabricat din materiale adecvate și respectă totodată reglementările în vigoare în domeniul dispozitivelor medicale.

Consumabilele care se folosesc într-un laborator sunt acele produse folosite la recoltarea probelor care urmează să fie analizate de la fiecare pacient în parte. Pe lângă recipientele folosite, mai sunt necesare eprubete, capace, lame de microscop, pipete, pensete și altele.

Dezinfectanți pentru suprafețe și echipament medical de protecție

Produsele de igienă și dezinfecție pot fi comandate de la Sanrotex de la secțiunea Dezinfectanți și includ atât dezinfectanți pentru suprafețe, cât și produse pentru igiena mâinilor după fiecare act medical efectuat. Iar echipamentul de protecție adecvat trebuie să cuprindă uniforme și halate medicale, bonete, măști și mănuși de unică folosință, precum și saboți medicali.

Pentru mai multe detalii și informații despre produse și prețuri accesați pagina oficială Sanrotex.ro.

Contact: online@sanrotex.ro