ShazleChat are apeluri video și audio de calitate foarte ridicată.

Ați auzit diferența clară?

Apelurile tale pe Internet – gândește-te la WhatsApp, Viber, Skype, traduc vocea în cod digital și apoi trebuie să decodeze și codifice din nou de mai multe ori în timpul transmisiei. ShazzleChat, deoarece apelul este disponibil direct la receptorul tău, nu are nevoie de mai multe straturi de codificare și decodare, astfel încât transmisia ajunge la tine cu minime distorsiuni. Acest lucru se traduce printr-o calitate audio și video îmbunătățită, aproape ca și cum ai fi în aceeași cameră. Vorbește cu o claritate reală cu ShazzleChat.

Android: ShazzleChat

Apeluri directe pentru o comunicare clară: Cum îți oferă ShazzleChat calitate audio și video?

ShazzleChat ocolește Internet-ul în efectuarea apelului. Acesta a construit o metodă de ultimă generație, utilizând sistemul RTC Web pentru a iniția și desfășura apeluri. Când inițiați un apel, dispozitivul se conectează la un server de semnalizare. Serverul de semnalizare informează destinatarul că dorești să se te conectezi pentru un apel (audio sau video). După ce destinatarul răspunde, dispozitivul tău este conectat direct cu destinatarul print-o metodă peer to peer – fără a accesa internetul. Nu este necesară nici un intermediar sau o codare suplimentară.

Concurenți folosește o metodă diferită în care va conecta apelul printr-o serie de canale – cel puțin printr-un server de conectare – care va codifica și decoda mesajele de mai multe ori înainte de a ajunge la destinație. Fiecare strat de codare și decodare adaugă distorsiuni. Codarea minimală a lui ShazzleChat îți oferă o calitate audio și video superioară.

Pentru că ShazzleChat este privat, nu este vizibil pentru companiile mari de tehnologie sau cenzori guvernamentali. Nu depindem doar de criptare, ci și de calea directă a mesajelor dintre expeditor și destinatar pentru a menține securitatea prin confidențialitate. Expeditorul livrează mesajul, nu Shazzle, deci nu există un punct central de colectare și nu este nevoie să ai încredere în dezvoltatorul aplicației (Shazzle), deoarece nimeni, în afară de receptor, nu primește mesajul.

ShazzleChat nu expune date unor terțe părți. Nici măcar Shazzle nu primește niciodată o copie. În schimb, Shazzle conectează utilizatorii, apoi se retrage, în timp ce aceștia utilizează conexiunea pentru a-și transmite mesajul sau apelul.

Alegerea este clară. Lasă ca și vocea ta să fie la fel!

Messenger securizat!