Tendințele pentru pantofi și genți de damă pentru toamna 2018

Toamna este în toi și tu ești entuziasmată și inspirată de explozia de culori. Așa cum era de așteptat, ai scos din dulap bluza burgundi sau portocalie, dresurile mai groase, pălăria maro, și buzele tale poartă un ruj ruginiu. Niciodată culorile pe care le porți nu au arătat mai bine. Dar ce putem spune despre încălțăminte și accesorii. Cu siguranță te întrebi ce se poartă în sezonul acesta. Ei bine avem pentru tine câteva variante de pantofi de damă din piele și genți care se vor potrivi de minune cu orice outfit ai alege.

Genți de damă în culori speciale și forme deosebite

Din punct de vedere vestimentar, sezonul toamnă/iarnă 2018 este orice mai puțin plictisitor. În privința culorilor se poartă verdele vânător. Fiind considerată mult timp o culoare respingătoare, ea este acum vedeta sezonului putând fi folosită în combinații inedite. Cel mai bine arată această culoare pe gențile din piele dar și inserțiile de velur în această culoare dau bine.

Cea mai populară geantă de damă din acest sezon este de fapt rucsacul. Acesta este un accesoriu foarte practic și tot mai multe femei îl preferă, mai ales dacă au mai multe de cărat. În plus look-ul studențesc pe care îl oferă acest accesoriu te poate face să te simți și chiar să pari mai tânără. Formele deosebite ale genților de damă din piele sunt o altă tendință. Se poartă poșetele de damă cu formă rotunjită. Acestea sunt foarte feminine și se potrivesc perfect la o ținută cu fustă midi. Dacă ai de gând să porți o jachetă din piele, nimic nu se potrivește mai bine decât o geantă din piele cu mâner din lanț, în timp ce gențile supradimensionate sunt mereu o alegere potrivită pentru ținuta de zi.

Pantofi de damă pentru pași în toamnă

Toamna este atmosfera perfectă pentru plimbări lungi și poate că îți vine și cheful pentru evenimente mai formale, ori chiar ai câteva nunți programate. Indiferent că vrei o pereche de pantofi stiletto pentru un eveniment special, sau o pereche de pantofi oxford pentru ținutele casual, argintiul este încă culoarea care va domina sezonul.

Pantofii din piele de damă sunt mereu o alegere înțeleaptă atât stilistic cât și financiar. Te poți juca însă cu materialul tocurilor. Tocurile cu aspect lemnos rotunjite sau conice sunt o tendință importantă. Foarte apreciate sunt și tocurile cu forme arhitecturale sau cele cu formă kitty. Culorilor și se alătură și imprimeurile și aplicațiile care dau foarte bine pe o pereche de pantofi de damă din piele. Imprimeul floral, pietrele prețioase, fundițele, paietele sau franjuri transformă orice pereche de pantofi din piele într-o încălțăminte festivă. În schimb, cataramele sau șireturile pot reprezenta elementul cheie dintr-o ținută în stil masculin.

Combină corect geanta cu pantofii de damă

Indiferent de tendințe, vei avea o ținută plăcută estetic dacă vei combina corect aceste accesorii care sunt judecate deseori la pachet. Adevărul este că o combinație corectă poate ridica ținuta la cu totul alt nivel. Atunci când te gândești la a asorta pantofii cu poșeta de damă, probabil îți vine în minte următorul principiu: culoarea încălțămintei trebuie să fie aceiași cu cea a poșetei. În timp ce acest principiu funcționează de cele mai multe ori, ai mult mai multe opțiuni. O variantă este aceea de a asorta o pereche de pantofi cu imprimeu bogat la o poșetă dintr-o singură nuanță care se regăsește în imprimeu.

La sfârșitul zilei, ceea ce contează este să te simți bine în hainele tale, să simți că te reprezintă și că transmit ce mesaj vrei tu persoanelor cu care interacționezi. Vei avea astfel toată încrederea în tine de care ai nevoie.