Ținute atemporale pentru o excursie de weekend de vară

O excursie de weekend vara este o oportunitate grozavă de odihnă – atât în ​​natură, cât și în jungla urbană, în funcție de scopul călătoriei. Un număr mare de femei își doresc să arate elegant, atemporal și stilat chiar și în timpul celor mai scurte călătorii. O valiză bine împachetată este cheia alcătuirii unor ținute clasice, de weekend. Ce ar trebui să fie în aceasta?

Elemente atemporale ale garderobei

 

Trebuie să rețineți că în timpul călătoriilor de weekend, de obicei spațiul din valiză este destul de limitat, așa că merită să faceți o listă cu articolele vestimentare necesare care trebuie neapărat să fie în aceasta. Sunt haine atemporale care pot fi combinate liber pentru a crea ținute feminine, la modă, cu o notă de eleganță.

 

Cămașa albă clasică este un must have în garderoba oricărei femei. Arată grozav în combinație atât cu o fustă scurtă, cât și cu blugi lejeri. O cămașă albă poate fi baza stilului de zi cu zi – va arăta grozav și seara.

 

Atunci când vă creați ținutele de vară, nu trebuie să uitați de blugi și pantalonii scurți din denim. Nu numai că sunt incredibil de comozi, permițând vizitarea confortabilă obiectivelor turistice pe tot parcursul zilei, dar, în același timp, în combinație cu accesoriile potrivite, vă permit să creați un stil atemporal, excepțional de feminin.

 

Din valiza pentru o excursie de weekend nu poate lipsi încălțămintea ușoară. Vara, sandalele clasice de dama de la branduri verificate, precum Karl Lagerfeld sau Tommy Hilfiger vor fi perfecte. Femeile care aleg sandale de înaltă calitate pot fi sigure că inclusiv și în timpul celei mai lungi plimbări, sandalele vor fi în continuare excepțional de confortabile.

 

Câteva idei pentru ținutele de weekend

 

Doamnele care doresc să se prezinte perfect în timpul unei călătorii de weekend vara, își pot crea o ținută bazată pe cămașa albă. Este suficient să fie asortată cu pantaloni scurți, din denim, cu margini franjurate, precum și sandale clasice, feminine, pe platformă sau cu talpă plată. In cazul unei ținute atât de simple, nu trebuie sa uitați de accesorii – o pălărie mare, de paie, ochelari de soare mari si o geantă de mână atârnată nonșalant peste umăr – toate acestea fac ca ținuta să fie completă.

 

Pentru a arăta atemporal și elegant chiar și în timpul celei mai scurte călătorii, merită să puneți o jachetă ușoară în valiză. Reprezintă chintesența stilului urban, de vară și va arăta fantastic în combinație cu o rochie lejeră, vaporoasă. Jacheta este perfectă mai ales seara, când temperatura aerului scade puțin. Acest tip de ținută poate fi completată cu un pandantiv lung sau cu bijuterii discrete, din aur.

 

Fiecare femeie va arăta fenomenal în ținuta al cărei personaj principal va fi rochia maxi, care ajunge la pământ. Este un model care a rămas la modă de mulți ani. Rochiile lungi în sine arată extrem de atractive – combinați-le cu accesoriile potrivite pentru a obține un efect feminin, atemporal.