Top 3 trenduri în rândul elevilor în 2020

Școala generală este una dintre cele mai intense etape școlare în care boboceii rătăciți, devin în patru ani, tineri visători. Anii de gimnaziu definesc caractere, leagă prietenii și rămân în memoria elevilor timp îndelungat. 

În 2020, deși tehnologia este nelipsită, emoțiile sunt încă prezente la fiecare teză ori examen care trebuie dat. E de apreciat faptul că elevii încă merg la olimpiade, concursuri naționale sau internaționale unde ocupă locuri fruntașe. Pe lângă preocupările științifice și acum, dar și în trecut, elevii acordau o atenție sporită noilor trenduri încercând în limitele posibilităților, să țină pasul cu acestea. Iată care este clasamentul celor 3 trenduri urmărite de elevii din ziua de azi.

1. Tipul de ghiozdan

Deși numărul caietelor s-a diminuat considerabil datorită posibilității de a arhiva tema online, elevii au totuși nevoie la ore de manuale, instrumente de scris, documente, drept pentru care ghiozdanul le este indispensabil. 

În funcție de culorile preferate și de personalitatea fiecăruia, ghiozdanul este personalizat cu o serie de insigne cu mesaje motivaționale, emoticoane, ori chiar cu tot felul de jucării. Spiritul ludic este etern, așa că o jucărie atașată la ghiozdan poate trăda aparenta duritate a unui adolescent. Modele variate de ghiozdane, preferate în rândul adolescentelor sunt disponibile pe site-ul jadflamande.ro. Site-ul are o gamă variată de ghiozdane Gorjuss disponibilă pentru orice vârstă și te poți inspira oricând de aici dacă vrei să fii în pas cu tendințele și vrei să afli cum arata un ghiozdan potrivit pentru clasa 0, clasele primare, gimnaziu sau liceu. 

2. Hainele

În multe licee și școli generale s-au introdus reguli noi în ceea ce privește vestimentația. Fiecare centru școlar are o anumită uniformă cu o culoare predominantă. Cele care nu au un exemplu bine definit al unei uniforme, au ca și reguli câteva obiecte vestimentare – camașă albă atât pentru fete cât și pentru băieți, pantaloni închiși la culoare – valabili pentru ambele sexe, fuste ori sarafane pentru fete. 

Fiecare elev poartă cu mândrie simbolul școlii din care face parte, reușind în 2020 să aducă în trend uniforma, făcând din aceasta o piesă de rezistență a outfit-ului zilnic.

3. Device-urile folosite

S-au născut în epoca exploziei tehnologice, așa că nu puteau să nu-și însușească device-urile la modă. Pasionați de tot ce înseamnă gadget, sunt la curent cu ultimele inovații în domeniu. 

 

Nu este greu să observi că ei sunt mai mereu conectați în lumea virtuală. Fie că au o tabletă sau un smartphone de ultimă generație, un smartwatch sau un alt device digital, cunosc foarte bine caracteristicile reușind de multe ori să le dea lecții și adulților. 

Adolescenții de azi sunt caracterizați de o inteligență sclipitoare, de un curaj incredibil și de un simț al umorului fantastic. Spre deosebire de generațiile anterioare, știu exact care le sunt țelurile și fac orice pentru a le îndeplini.