Valmand a dat startul campaniei „Cumperi bijuterii unice. Primești cadouri smart.”

Valmand, unul dintre cei mai mari producători de bijuterii din România, a lansat recent campania „Cumperi bijuterii unice. Primești cadouri smart.”. O experiență inedită care aduce în prim-plan eleganța și tehnologia de ultimă generație, această campanie oferă clienților Valmand oportunitatea de a obține gadgeturi smart exclusive – smartphone, smartwatch și căști inteligente – în urma achiziționării de bijuterii.

Campania „Cumperi Bijuterii Unice Primești Cadouri Smart.” pune în centrul atenției colecții exclusive de bijuterii, create cu măiestrie și atenție la detalii, de către propriii bijutieri Valmand. Fiecare piesă reprezintă o operă de artă unică, reflectând eleganța și stilul rafinat al brandului. De la coliere sofisticate și inele statement până la brățări elegante și inele de logodnă, aceste piese răspund celor mai exigente gusturi.

Ce face această campanie cu adevărat specială este faptul că, odată cu achiziția de bijuterii, clienții se vor bucura de cadouri smart de ultimă generație. În funcție de valoarea cumpărăturilor, aceștia vor primi un smartphone, un smartwatch sau căști inteligente. Astfel, Valmand nu oferă doar bijuterii, ci și accesoriile care să le completeze perfect stilul de viață.

Aceasta a început pe 21 noiembrie 2023, durează până la data de 24 noiembrie 2024 și este organizată pe întreg teritoriul României. Produsele participante, pe care clienții le pot cumpăra, sunt: inele de logodnă, pandantive, medalioane, coliere, inele aniversare, inele eternity, inele fashion, cercei și brățări.

Despre Valmand

Cu o experiență de peste 17 ani în industria bijuteriilor, compania este recunoscută pentru produsele și serviciile de calitate pe care le oferă clienților săi. Având propria fabrică în București, acesta produce piese la comandă în atelierul propriu, personalizate, folosind tehnologii de ultimă generație, materiale de înaltă calitate, pietre prețioase naturale și diamante certificate GIA. De asemenea, Valmand este singurul producător de bijuterii din platină din România.