B1 TV acuză Realitatea Plus de hărțuire

Comunicat de presă:

Postul de televiziune B1 TV, deținut de societatea B1 TV Channel SRL, prin administratorul statutar Sorin Oancea, dorește să informeze publicul și partenerii comerciali că este supus unei campanii de hărțuire extrem de agresivă, exercitată de societățile din grupul Realitatea (TV, online și radio)

În decursul ultimelor săptămâni au apărut aproape zilnic articole și știri TV de tip ”fake news” privind convocarea de așa-zise Adunări Generale ale asociaților, cu ordini de zi din cele mai fanteziste, dar care ar avea în prim-plan așa-zisa înlocuire a administratorului societății. În realitate, nu a existat nicio Adunare Generală a asociaților societății B1 TV Channel SRL care să vizeze vreun asemenea aspect.

Pe de altă parte, o serie de documente confidențiale, ce țin de activitatea internă a societății B1 TV Channel SRL au ajuns, cu încălcarea secretului comercial, în mâinile societății concurente care deține postul de televiziune Realitatea Plus. Pe baza acestora, dar acoperind cu rea intenție conținutul real, postul de televiziune mai sus menționat a difuzat o serie de susțineri neadevărate, ce nu au legătură cu conținutul acestor documente și cu reala situație de fapt și de drept.

Pe această cale dorim să asigurăm, atât publicul cât și partenerii noștri comerciali, că B1 TV își va menține independența editorială și va funcționa în aceleași condiții, sub actualul management, urmând să întreprindem toate demersurile legale pentru a opri aceste fapte de concurență neloială.