Binance Academy platforma de educație Web3 și crypto acum disponibilă și în limba română

Binance oferă unelte de educație despre blockchain și criptomonede în limba română prin lansarea platformei Binance Academy în România

În ultimul an, spațiul criptomonedelor și blockchain a înregistrat o creștere extraordinară în ceea ce privește inovația, aplicațiile și prețurile. Acest lucru a determinat, de asemenea, o creștere a popularității sale, aducând astfel mai mulți utilizatori în spațiu. Comunitatea cripto se străduiește să găsească soluții care să reducă decalajul dintre cei care adoptă timpuriu tehnologiile Web3 și noii utilizatori din domeniu.

Strategia Binance în România pentru următorul an se concentrează pe educație Binance Academy fiind un prim pas în a ajuta populația să înțeleaga beneficiile Web3.

Deoarece tehnologiile de bază pe care se bazează Web3 sunt relativ noi, ecosistemul poate fi copleșitor pentru începători.

Binance Academy este brațul educațional al Binance care oferă conținut gratuit și ușor de înțeles privind blockchain, criptomonede, metaverse, NFT-uri și toate celelalte dezvoltări conexe din industrie”, a declarat Ilie Puscas, country manager în România. „Binance este unul dintre cei mai mari furnizori de infrastructură de criptomonede și tehnologie blockchain din lume. Cu Binance Academy disponibil acum și în limba română, ne propunem să oferim tuturor celor din spațiu șansa de a învăța și înțelege cu ușurință atât subiectele de bază din Web3, cât și cele complexe”.

Obiectivul Academiei Binance este de a deveni o platformă educațională accesibilă la nivel global, care acoperă o gamă largă de subiecte fundamentale și avansate, cuprinzând totul, de la blockchain și aplicațiile sale până la criptomonede, securitate și multe altele.

Având în vedere natura rapidă a industriei, curriculumul Academiei Binance este actualizat și modificat în mod constant pentru a se potrivi cu evenimentele și strategiile din lumea reală.

Articolele, eseurile și explicațiile video sunt oferite ca tutoriale pentru diferitele subiecte, permițând utilizatorilor să înțeleagă cu ușurință elementele de bază ale tehnologiei blockchain.

Binance și-a extins de curand operațiunile și în România, printre primele colaborări fiind o sponsorizare în sport – a echipei de fotbal FC Rapid București.