De ce să incluzi blugii în outfit-ul tău

Conceput iniţial ca materie primă pentru crearea salopetelor de lucru, denimul a devenit astăzi unul dintre cele mai apreciate materiale, atât ca textură, cât şi ca aspect. Designerii includ acest material în piese vestimentare şi accesorii din ce în ce mai variate, creând o serie foarte largă de produse moderne, confortabile şi foarte practice.

De ce denim?

Atât bărbaţii, cât şi femeile adoptă din ce în ce mai mult piesele vestimentare din blugi. Este un material extrem de plăcut şi uşor de purtat, este rezistent, se spală uşor şi poate fi inclus în multe tipuri de abordări.

De la atât de apreciaţii pantaloni din denim, până la cămăşi, jachete, fuste, sarafane, veste, şepci sau pălării, toate se bucură de o mare apreciere din partea celor care doresc să îşi creeze ţinute moderne, tinereşti şi foarte practice.

Denimul permite jonglarea cu foarte multe elemente, astfel că o pereche de blugi va putea fi purtată cu o cămaşă, un pulover sau cu un sacou, potrivindu-se atât cu încălţămintea sport, cât şi cu cea clasică. Astfel, blugii devin must have-ul oricărui dressing, fiind piesa de rezistenţă în jurul căreia se pot crea  outfituri originale şi moderne.

Blugii în ţinutele feminine

Modele de blugi de damă te pot purta printr-o paletă foarte amplă de abordări stilistice, ajutându-te să îţi creezi ţinute complexe, comode şi moderne.

Există o gamă generoasă de modele şi croieli, astfel că poţi include perechea de blugi atât în ţinutele office, cât şi în cele urban casual sau sport.

De la blugii drepţi, până la cei skinny, de la pantalonii decupaţi, până la cei trei sferturi sau scurţi, aceştia te pot ajuta să îţi realizezi un look extrem de tineresc şi practic, mereu în trend şi întotdeauna potrivit oricărui context.

Poartă o pereche de blugi evazati atunci când mergi la o întâlnire romantică, combinând-o cu o bluză scurtă imprimată şi cu o pereche de pantofi sport, teniși albi reprezentând o alegere foarte bună.

De asemenea, îţi poţi crea o ţinută casual, purtând perechea de blugi preferată  cu o bluză vaporoasă sau un top şi  adăugând o pereche de saboţi sau sandale cu platformă.

Un look masculin tineresc şi modern

Domnii se pot bucura şi ei de versatilitatea unei perechi de blugi barbati, tocmai datorită varietăţii mari de modele şi nuanţe. Din dulapul de haine al unui bărbat nu ar trebui să lipsească blugii, aceştia fiind piesa de bază a multor ţinute.

Fie că te pregăteşti să mergi la birou, pleci într-o călătorie lungă sau doar ai de gând să ieşi cu prietenii la masă, pleci în concediu sau vrei să ieşi cu cei mici în parc, perechea de blugi preferată te va ajuta să-ţi creezi o ţinută confortabilă, foarte practică şi modernă.

Combină blugii cu tricouri basic şi sacouri lejere, poartă-i cu o cămaşă sport cu mâneci răsucite, adoptă-i în ţinuta office alături de cămăși în tonuri neutre sau include-i într-o ţinută urban casual, purtându-i cu o geacă din piele şi bocanci.

Denimul se potriveşte oricărui anotimp, astfel că o pereche de blugi va cadra foarte bine atât cu o pereche de adidaşi, cât şi cu ghetele călduroase de iarnă, precum şi cu o geacă trei sferturi sau cu o vestă accesorizată cu multe fermoare.