Dr. Cristina Obreja, numită Ambasador al Stomatologiei Biologice Laser în România

Dr. Cristina Obreja, fondatoarea Life Dental Spa, a fost premiată cu premiul Ambasador al Stomatologiei Biologice Laser în România, în cadrul Galei Health, Beauty & Lifestyle.

Gala anuală premiază succesul în domenii cheie ale stării de bine. Au fot premiate branduri de top si personalități cu povești fascinante.

Dr. Cristina Obreja a pus bazele stomatologiei biologice în România a dezvoltat un protocol holistic de tratament cu laser al parodontozei. Abilitățile sale ca medic nu vin doar din aplicarea celor învățate în anii de școală, ci din faptul că dincolo de tratamentele convenționale, Dr. Cristina Obreja a căutat să aducă pacienților săi o altfel de abordare a sănătății. Viziunea clinicilor de stomatologie biologică Life Dental Spa a fost mereu crearea unui spațiu unde oamenii găsesc vindecare și li se redă frumusețea din interior, spre exterior.

“Împreună vreau să schimbăm paradigma în stomatologia românească, să înțelegem că se poate și o stomatologie fără durere, minim invazivă, bazată pe concepte biologice… O stomatologie care pune în centrul atenției pacientul! Am creat un protocol complex, ce include identificarea și eliminarea cauzelor bolii, tratamentul efectiv cu mai multe tipuri de laser și fără chiuretă ori anestezie și o serie de recomandări în ceea ce privește întreținerea rezultatelor după tratament. Acest protocol este unul original (Protocol holistic de tratare a parodontozei) și are rezultate excelente atât imediate cât și pe termen lung, de stopare a evoluției bolii.”, Dr. Cristina Obreja.

Stomatologia biologică tratează cauzele, nu doar simptomele, prin intermediul ultratehnologiei viitorului: laserul dentar. Se întâmplă în cadrul lanțului de clinici stomatologice pe care le-a fondat, Life Dental Spa, acolo unde stomatologia viitorului este adusă în prezent. Ce înseamnă asta? Că ne putem lua adio de la teamă, durere și de la lungile perioade de recuperare după diverse proceduri dentare. Life Dental Spa, care funcționează și în regim de franciză, a devenit afacerea la cheie din România cu cea mai mare marjă de profit.

Departe de a se limita la un tratament dentar local, așa cum se întâmplă în medicina dentară clasică, la clinica Life Dental Spa, stomatologia holistică vizează identificarea și înlăturarea cauzelor reale ale problemelor dentare, care, de obicei, rezidă în obiceiurile alimentare și de igienă.

Life Dental Spa este rețeaua de clinici dentare cu cea mai explozivă creștere din domeniu în ultimii doi ani. Modelul de business care este o franciză hibrid, a devenit afacerea la cheie cu cea mai mare marjă de profit din România.