Cum să faci bani online? 5 Metode

1. Creați un magazin online

Majoritatea magazinelor online au avut o creștere importantă in vânzări de la începutul pandemiei. Noi am discutat cu un tânăr antreprenor care are un sex shop online, iar acesta ne-a spus că cea mai mare creștere a fost în timpul pandemiei și că este cel mai ușor lucru prin a face bani online în cazul în care aveți un capital de investiție. Cel mai bine a vândut jucării sexuale în timpul pandemiei, dar și altele. În continuare vă vom prezenta și alte moduri prin care puteți face bani dacă nu beneficiați de o investiție inițială.

 

2. Începeți Dropshipping

Să începem lista noastră cu una dintre cele mai populare moduri de a face bani online. Potrivit Google Trends , popularitatea dropshipping-ului este în creștere rapidă, evidențiind viabilitatea acestuia ca modalitate de a face bani online. Cu povești de succes despre modul în care un antreprenor a câștigat 6.667 USD în opt săptămâni sau despre cum un proprietar de magazin a făcut șase cifre vânzând un singur produs , există multe dovezi că dropshippingul este o modalitate reală de a câștiga bani online .

În cazul în care nu știi ce este dropshippingul: dropshippingul este un model de afaceri în care vinzi un produs unui client, dar furnizorul stochează, împachetează și expediază produsul clienților tăi în numele tău. Cu Dropshipping Shopify , aveți acces la milioane de produse pe care le puteți adăuga în magazinul dvs. Unele aplicații de dropshipping Shopify vă permit să alegeți manual imaginile produselor, să editați descrierile articolelor și să oferiți afacerii dvs. o atmosferă personalizată, astfel încât oamenii să iubească cumpărăturile de la dvs.

Cel mai bun mod de a face bani online prin dropshipping? Majoritatea antreprenorilor s-au concentrat pe câteva strategii de marketing : difuzarea de reclame pe Facebook , solicitarea de influență a vă promova produsele și trimiterea de mesaje directe (DM) către potențialii clienți pe rețelele sociale.

 

3. Încercați să imprimați la cerere

Printarea la cerere se dovedește a fi și o opțiune populară. Designerii grafici se îndreaptă către modelul de afaceri pentru a-și vinde modelele de îmbrăcăminte și alte produse pentru a-și monetiza mai bine arta. Cu design-urile lor unice, ei pot crea un brand consistent și stabilit pentru afacerea lor.

Imprimarea la cerere este similară cu dropshipping-ul, în sensul că nu trebuie să efectuați un inventar sau să expediați produse către clienți. Există însă două mici diferențe. În primul rând, puteți adăuga etichete de marcă pe pachete, ceea ce este excelent pentru recunoașterea mărcii. În al doilea rând, costurile de transport sunt destul de scumpe, ceea ce face dificilă crearea unei afaceri durabile, cu excepția cazului în care percepeți prețuri mai mari sau vindeți cantități mai mari. Dar aveți furnizori grozavi în SUA, Canada sau Europa, cum ar fi Printify sau Printful, pentru a începe imediat și a vă atinge visul de a vă crea propria linie de îmbrăcăminte.

Doriți să vă începeți propria afacere Print On Demand? Înscrieți-vă pentru o încercare gratuită a Shopify și construiți-vă magazinul de vis. Azi e ziua.

CREAȚI-VĂ AFACEREA POD
Cel mai bun mod de a câștiga bani cu afacerea dvs. de imprimare la cerere? Canale de marketing gratuite . Cel mai bun pariu ar fi să-ți promovezi produsele gratuit pe Instagram, Pinterest sau cu influenți Instagram care își convertesc bine publicul.

Puteți obține o imagine de ansamblu completă a tipăririi cererii vs dropshipping, urmărindu-ne intrând într-o dezbatere sănătoasă cu Wholesale Ted despre avantajele și dezavantajele fiecărui model de afaceri.

 

4. Câștigați bani cu marketingul afiliat

Marketingul afiliat este una dintre cele mai populare moduri de a face bani online. De-a lungul anilor, popularitatea sa a crescut și a scăzut, dar continuă să se dovedească a fi o modalitate stabilă de a face bani online. Cea mai bună parte a marketingului afiliat este că poți fi afiliat pentru aproape orice companie, de la Shopify la Amazon la Uber la FabFitFun.

Marketingul afiliat vă permite să câștigați existența prin promovarea altor mărci. Dacă sunteți un specialist în marketing, puteți câștiga un comision din vânzări prin promovarea produselor de vânzare cu amănuntul, a software-ului, a aplicațiilor și multe altele. Deși câștigul unui comision poate părea mic, rețineți că puteți fi afiliat pentru mai multe mărci și puteți include mai multe link-uri afiliate într-o singură postare de blog.

Dacă chiar vrei să faci bani online făcând marketing afiliat, cel mai bun pariu este să te concentrezi pe marketingul de conținut. Prin construirea unui blog cu mai multe pagini de conținut de înaltă calitate, în esență creați un activ pe care îl puteți numi propriu. Cea mai bună parte a concentrării asupra marketingului de conținut este că, dacă un program de afiliere se închide, puteți comuta linkul de afiliat la un concurent fără a afecta negativ veniturile dvs. de afiliere.

 

5. Porniți un canal YouTube

Dacă alții pot câștiga bani de pe YouTube , la fel și tu. Cel mai bine plătit YouTuber este Ryan, în vârstă de 7 ani , care evaluează jucăriile pe canalul său de YouTube, care i-a adus 22 de milioane de dolari în 2018. Un alt câștigător este Jeffree Star, care a câștigat peste 18 milioane de dolari pe YouTube și are o marcă de cosmetice care vinde aproximativ 100 de milioane de dolari în produse anual. Faima sa pe YouTube (și Myspace) l-a ajutat să-și folosească influența pentru a câștiga bani online dincolo de câștigurile sale de pe YouTube.

Canalul tău YouTube ar trebui să se concentreze pe o singură nișă, astfel încât să poți construi un public puternic și loial . De exemplu, puteți crea tutoriale de machiaj, puteți transmite în flux jocuri video, revizui produse, puteți preda abilități, puteți crea videoclipuri cu farse sau orice altceva pentru care credeți că ar fi un public.

Secretul pentru a face bani pe YouTube este acela de a crea conținut pe care oamenii îl doresc, care fie educă, fie distrează. Puteți folosi un titlu inteligent pentru a atrage oamenii să vizioneze sau puteți folosi cuvinte cheie care sunt optimizate pentru căutarea pe YouTube. După ce ai atins pragul de 1.000 de abonați, poți să-ți monetizezi oficial canalul cu anunțuri YouTube .