Cum să îți configurezi spațiul ideal pentru make-up?

Un make-up perfecte se obține cu cele mai bune produse de machiaj, dar nu doar cu acestea. Este nevoie să ai și un spațiu în care să aplici machiajul și care să te ajute să obții rezultatele perfecte. Totul ține de mediul în care lucrezi, de luminozitate și de amplitudinea spațiului în care te desfășori. De aceea, azi îți explicăm modul în care poți configura un astfel de spațiu.

Folosește organizatoare pentru cosmetice 

Mediul de lucru trebuie să fie în primul rând ordonat. Pentru asta, cea mai eficientă soluție este să folosești organizatoare cosmeticeUna este să cauți un creion dermatograf într-o cutie cu 100 de creioane și alta este să cauți același creion într-un coș în care ai și rimeluri, pudre sau alte produse pentru cosmetică.

Prin urmare, cumpără un organizator sau chiar mai multe. Dacă ai foarte multe cosmetice, este bine să alegi un organizator care să  le țină pe toate laolaltă, dar separate pe categorii. Atunci când folosești mai multe genți de cosmetice mici, va trebui să cauți prin toate până o găsești pe cea de care ai nevoie. Atunci când toate cosmeticele sunt în același suport, este mai simplu să ajungi la cel de care ai nevoie.

Cumpără o măsuță de toaletă pe care să pui produsele

Vei avea cu siguranță și de un loc în care să te machiezi, iar cea mai bună variantă este o măsuță de toaletăPoți alege una rudimentară la un preț foarte mic, dar în timp vei descoperi că ai nevoie de mai mult. Cele mai eficiente măsuțe de toaletă sunt cele care întrunesc următoarele caracteristici:

  • Au suficient spațiu de depozitare pentru produsele cosmetice
  • Au o oglindă în care poți vedea ce faci și astfel nu mai este nevoie să aduci una din altă parte
  • Au o sursă de lumină de lucru care să te ajute să vezi foarte bine toate detaliile
  • Vin la pachet cu un scaun, astfel încât să poți crea un colț de make-up elegant, nu doar funcțional.

Nu uita de lumini atunci când îți configurezi locul pentru machiaj

Luminile sunt foarte importante. Atunci când lumina nu este una bună, ideal ar fi să aduci în teren toate sursele de lumină de care ai nevoie astfel încât să obții o bună vizibilitate. Uneori, umbrele și nuanțele nu se văd la fel de bine la lumina de la corpul de iluminat principal și vei avea nevoie de ceva care să îți permită să vezi în detaliu.

Lămpile speciale pentru make-up sunt cele mai bune astfel de soluții. Unele mese le au, în timp ce altele pot fi accesorizate ulterior. Tot ce trebuie să faci este să determini locul ideal pentru ele.

Folosește mai multe oglinzi

Mesele de machiaj vin de obicei cu o oglindă mare, dar există și mese care au oglinzi suplimentare pe lateralele celei principale. Aceste oglinzi mai mici vin de obicei cu anumite funcții. Unele măresc astfel încât să poți vedea în detaliu. Cele mai multe dintre oglinzile suplimentare își pot modifica poziția astfel încât să obții imaginea din unghiul potrivit.

Prin urmare, pentru make-up nu ai nevoie doar de produsele perfecte pentru tine și tenul tău. Mediul în care te machiezi contează foarte mult și de aceea, ar trebui să organizezi un colț al tău, în care să te poți machia în voie, în condiții optime.