Descoperă lumea fascinantă a construcțiilor prin intermediul jucăriilor Teifoc

Micuțul tău este pasionat de construcții? Crezi că are abilitățile necesare unui viitor arhitect sau inginer în construcții? Îi poți cultiva aceste aptitudini cu ajutorul kit-urilor de construcție Teifoc.

Acestea îi ghidează pe micuți către o viitoare carieră în știință, tehnologie, matematică sau inginerie. Jocurile de construcție pentru copii sunt modalitatea perfectă prin care ei își îmbunătățesc coordonarea și abilitățile motorii, precum și imaginația și creativitatea.

Micuțul tău este pasionat de construcții? Crezi că are abilitățile necesare unui viitor arhitect sau inginer în construcții? Îi poți cultiva aceste aptitudini cu ajutorul kit-urilor de construcție Teifoc.

Copiii vor experimenta lumea fascinantă a construcțiilor prin intermediul seturilor de construcție Teifoc.

Proiectat și produs în Germania, Teifoc este un sistem unic de build-and-play, care utilizează cărămizi reale reutilizabile, pentru a crea structuri și creații distractive și elaborate. Cu ajutorul nisipului solubil și sigur pentru micuțul tău și al mortarului natural produs pe bază de extract de porumb, copilul își poate exersa imaginația în construcțiile sale. Toate componentele sale de bază sunt 100% non-toxice pentru copii.

Jucăriile sunt realizate din materiale naturale, în timp ce cărămizile din fiecare set sunt fabricate din lut fiert, transformând joaca într-un proces sigur pentru copilul tău. Pentru a începe un alt proiect de construcții trebuie doar să introduceți clădirea în apă aproximativ 2 ore, să uscați cărămizile și să începeți un proiect diferit.

Micii constructori în devenire pot realiza o varietate de construcții pe diferite niveluri de dificultate.

Setul de construcție Teifoc ajută copiii să își dezvolte abilitățile motorii, învață să urmeze instrucțiunile date, să citească o schemă grafică și să le pună în aplicare. Imaginația și creativitatea copiilor joacă un rol important în finalizarea fiecărei construcții în parte.

Seturile de construcție Teifoc promovează din plin creativitatea, înțelegerea tridimensională, gândirea logică și capacitatea de a număra.
Jucăriile de construcție Teifoc se adresează copiilor cu vârste curprinse între 6 și 12 ani, dar sunt potrivite și pentru munca în echipă, alături de întreaga familie. Jucăriile nu sunt recomandate copiilor cu vârste sub 3 ani deoarece conțin piese mici, ce pot fi înghițite.

Fiecare kit de construcție Teifoc cuprinde toate elementele necesare pentru înălțarea unor construcții diferite. De la căsuțe istorice, la castele, fântâni, case de vară, grădini și orice alte modele vă imaginați, se pot construi cu ajutorul seturilor de construcții cu cărămizi și ciment Teifoc.

În funcție de fiecare kit în parte, cutia cuprinde toate elementele necesare pentru construcție: mistrie, bol și unelte pentru fabricarea mortarului, cărămizi, instrucțiuni ilustrate pentru construcție, ferestre, porți, țiglă. Toate materialele, deși în varianta miniaturală, sunt reale. Vor obține jucării inedite și originale, construite chiar cu mânuța lor.

Cu ajutorul construcțiilor realizate puteți pune bazele unui sat sau orășel în miniatură pentru cei mici.

Jucăriile au devenit mai mult decât niște simple jucării, ele se transformă într-o adevărată experiență pe care o trăiește copilul atunci când intercaționează cu ele, de aceea alegerea lor într-un mod responsabil ne aparține nouă, părinților. Jucăriile de astăzi ale copilului tău contribuie la viitorul lui de mâine.