Cursuri engleza pentru Cambridge, in 4 pasi: de la imbogatirea vocabularului la sustinerea pretestarii!

Limba engleza este in prezent liantul care aduce la acelasi numitor comun colaboratori, parteneri sau locuitori din diverse colturi ale lumii. Oriunde ai calatori sau ai lucra, este imposibil sa nu intalnesti macar un vorbitor de limba engleza. Acest instrument lingvistic reprezinta frecvent rampa de lansare pentru multi tineri, oferindu-le sansa de a accede la job-uri foarte bine remunerate sau la burse de studiu importante pentru cariera profesionala.

Daca tintesti spre un obiectiv ambitios in viata, este recomandat sa cunosti la nivel avansat aceasta limba straina ce iti va deschide cu usurinta portile spre succes. Programele de cursuri engleza Cambridge te pot ajuta sa ajungi pe cele mai inalte culmi, stapanind limbajul de comunicare numarul 1, ales in toate domeniile de business.

Ce vei invata mai exact la aceste cursuri?

Modulele de pregatire urmeaza 4 pasi esentiali pentru orice participant care doreste sa se poata descurca independent in orice situatie, fara a depinde de ajutorul celor din jur pentru traducerea sau intermedierea unei conversatii. Te intrebi care sunt acestia si cum vor favoriza marea schimbare din cariera ta? Iata prezentarea lor pe scurt!

Primul pas in cadrul unor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge se axeaza pe imbogatirea vocabularului, a structurilor gramaticale si a celor 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbit, scris, citit si ascultat. Notiunile dobandite vor contribui la consolidarea cunostintelor si la obtinerea unor rezultate remarcabile in orice context.

Fluenta in comunicare si accesarea cu usurinta a unui bagaj bogat de cuvinte vor face diferenta dintre tine si posibilii candidati cu care vei fi in competitie, avand un avantaj imbatabil in fata acestora datorita competentelor lingvistice. De asemenea, partenerii de afaceri, colegii de peste hotare sau superiorii tai vor fi impresionati atunci cand iti vei exprima ideile cu claritate, intr-un mod cursiv, dand dovada de profesionalism.

Pasul 2 consta in familiarizarea cu structura examenului de engleza potrivit tie, folosind manuale si materiale ce respecta formatul examenelor Cambridge. Exersarea tehnicilor si trucurilor de abordare a probelor de examen te va scapa de trac, putand rezolva cu calm orice task.

Pretestarile, incluse in cadrul unor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge

Odata ce te-ai imprietenit cu formatul specific al acestor examene, probele iti vor parea mult mai accesibile. Mai mult, pregatirea oferita de pasii 3 si 4, prin sustinerea unei pretestari cu materiale oficiale si parcurgerea a cel putin 6 teste specifice nivelului tau vor contribui la obtinerea unui punctaj cu care te vei mandri.

Desigur, in urma evaluarii efectuate la inceputul unor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge se va decide daca este nevoie sa parcurgi toti cei 4 pasi sau doar o parte dintre ei. Trecerea de la un nivel la altul o vei putea face in aproximativ 2 ani, timp in care te vei pregati asiduu pentru sustinerea probelor specifice.

Stiai ca certificarile Cambridge sunt recunoscute de peste 15.000 de institutii si universitati din lumea intreaga? Dar ca promovarea cu succes a examenelor te va ajuta sa echivalezi proba de engleza pentru clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers), clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET) si Bacalaureat (PET, FCE, CAE)? Inscrie-te la programele de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge si pregateste o cariera care sa iti aduca numeroase satisfactii!