După trei ani de pandemie, românii caută cadouri de Paște cu semnificație

Există o dorință de schimbare, de a găsi produse speciale, mai ales după perioade dificile.

Paștele, una dintre cele mai mari sărbători din lume, devine momentul perfect în care ne reîntoarcem în sânul familiei, alături de persoanele dragi. Tradiția iepurașului de Paște înseamnă a dărui, iar acest moment îndeamnă oamenii să fie mai buni, mai generoși, indiferent de vârstă.

Și modul în care fiecare om de oriunde alege să își manifeste generozitatea este prin a face daruri. Cu atât mai mult, după o perioadă de trei ani de pandemie în care întâlnirile au fost restricționate, oamenii se pregătesc cu ocazia Paștelui să aleagă cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

În acest context, WatchShop.ro s-a pregătit cu reduceri și oferte atractive la o serie de produse extrem de apreciate, bijuterii și ceasuri de damă și de bărbați, daruri speciale pentru a crea o surpriză memorabilă și amintiri plăcute pentru cei dragi.

”Există o dorință de schimbare, de a găsi produse speciale, mai ales după perioade dificile, e o dorință mult mai mare de a găsi cadouri cu mesaj special. Paștele este perioada oportună pentru a face bucurii celor dragi, dar devine dificil să venim constant cu noi idei de cadouri. Pentru a veni în sprijinul celor care caută cadouri pentru cei dragi, WatchShop a pregătit reduceri atractive la peste 12.000 de produse, printre care se numără gama de ceasuri, ceasuri smart și bijuterii. Un lucru e sigur, cumpărătorii noștri nu vor da greș, indiferent dacă aleg o bijuterie sau un ceas deoarece sunt cadouri care poartă o însemnătate specială.” a declarat Andrei Apostol, CEO WatchShop.ro

Când vine vorba de persoana iubita, ideile de cadou de Paște trebuie să fie originale și să inspire iubire, apreciere, respect. În această gamă, ceasurile devin o opțiune demnă de luat în calcul, mai ales dacă ne referim la ceasuri de la branduri recunoscute în întreaga lume, precum Versace, Armani, Guess, Lacoste, Just Cavalli. Pentru bărbați, un cadou deosebit de Paște poate fi un smartwatch, de la unul dintre brandurile apreciate de iubitorii de tehnologie: Garmin, Huawei, Suunto, Samsung. Un ceas inteligent va fi cadoul perfect pentru un bărbat pasionat de tehnologie și care iubește gadget-urile.

Pentru ceilalți membri ai familiei, bijuteriile se află întotdeauna în topul preferințelor pentru cadourile de suflet, pe care oricine le ține minte, le poartă cu drag sau le păstrează ca amintire de suflet. Pe Watchshop.ro găsești brățări, coliere, cercei și inele, atât pentru femei, cât și bărbați, de la branduri celebre precum Tommy Hilfiger, Police, Hugo Boss, Paul Hewitt sau Guess.

În anii anteriori, am observat o creștere pe categoria ceasurile elegante, cu detalii speciale, cât și pentru ceasuri smartwatch. Ne așteptăm să crească vânzările pentru această categorie de produse, cât și pentru bijuterii, deoarece avem colecții moderne, de la branduri cunoscute în întreaga lume.” a completat Andrei Apostol, CEO WatchShop.ro

O brățară, de exemplu, ar putea fi alegerea ideală atât pentru o prietenă foarte bună, cât și pentru un amic suficient de apropiat încât o astfel de investiție să nu pară exagerată. Găsești o mulțime de alternative pe watchshop.ro. Trebuie să ții cont doar de o regulă simplă: stilul bijuteriei trebuie să se potrivească cu personalitatea destinatarului și să îl reprezinte.

Watchshop.ro, cadouri de Paște de la 10 RON

În perioada Paștelui, WatchShop.ro dă startul ofertelor și reducerilor care vor include produse de la cele mai cunoscute branduri internaționale. Clienții pot achiziționa ceasuri pentru bărbați și femei de la firme celebre precum Zeppelin, Versace, Tommy Hilfiger, Citizen, Orient, Fossil, Festina,Tissot, Sekonda, Marc Jacobs și mulți alții, cu prețuri atractive.

WatchShop.ro activează pe piața din România din 2009 și a cucerit pasionații de ceasuri prin modele originale, de calitate superioară și servicii premium. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 17.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție, dar și servicii post-garanție, iar perioada de retur a ceasurilor este de 30 de zile de la achiziție.