Un nou magazin Valmand s-a deschis la Sibiu

Valmand, unul dintre cei mai mari producători de bijuterii din România, a anunțat deschiderea noului său magazin în Sibiu, oferind astfel o gamă largă de produse din aur și platină pentru clienții din zonă.

Având propria fabrică în București, Valmand este cunoscut pentru realizarea bijuteriilor la comandă, personalizate. Fiecare piesă este confecționată cu măiestrie de către bijuteri experți cu ajutorul celor mai moderne tehnologii. Odată cu deschiderea noului magazin, Valmand își extinde prezența în România și își consolidează poziția pe piața bijuteriilor.

„Suntem încântați că am reușit să deschidem un showroom și în Sibiu. Astfel, putem oferi clienților noștri din zonă acces la bijuteriile pe care și le doresc”, a declarat unul dintre reprezentanții Valmand, producător de inele și verighete din aur și platină.

Cu o experiență de 17 ani în această industrie, Valmand a reușit să se poziționeze în fața competiției prin serviciile de calitate pe care le oferă, precum și prin varietatea de produse care sunt disponibile pe site și care pot fi comandate online. Cei interesați găsesc aici de la inele de logodnă până la cercei, brățări, coliere și pandantive, toate create și finisate manual.

„Știm cât de importantă este experiența de cumpărături. Clienții noștri sunt diferiți, nu au aceleași gusturi. Aici intervin consultanții noștri. Stau de vorbă cu ei și încearcă să îi descopere, să afle care sunt preferințele lor pentru ca în final aceștia să facă alegerea cea mai bună, mai ales atunci când vine vorba despre achiziționarea verighetelor sau a unui inel de logodnă. Și, da, le oferă și detalii puțin mai tehnice. Cu ce se diferențiază materialele între ele, cum trebuie întreținut aurul și cum trebuie să aibă grijă de platină, cum se ia corect măsura. Considerăm că interacțiunea dintre noi și clienți trebuie să fie umană, dar și de educare. Aceștia apreciază atunci când primesc informații pe care nu le știau sau când o persoană străină își dă seama ce li s-ar potrivi”, a mai adăugat reprezentantul companiei Valmand.

Fie că sunt în căutarea unui cadou sau a unui inel de logodnă aur, cei interesați sunt așteptați în magazinul nou deschis pentru a găsi bijuteria perfectă care să transmită sentimentele și emoțiile față de persoanele dragi.

Valmand este singurul producător de bijuterii de platină din România. Acesta este cunoscut pentru produsele unice, realizate cu materiale de cea mai bună calitate și pietre naturale. Magazinul Valmand din Sibiu, este situat pe strada Tribunei 3. Clienții sunt așteptați de luni până vineri, între orele 11:00 și 17:00.