Jocuri noi în oferta Unibet cu RTP 98%

Unibet (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o ofertă extraordinară.

Parte a Grupului Kindle, Unibet este un operator de top pe piața jocurilor de noroc, fiind prezent în peste 100 de țări, inclusiv în România. În țara noastră, din Grupul Kindle face parte și Vlad Cazino, primul cazino online cu specific 100% românesc.

„De la jucători, pentru jucători” este deviza Unibet, motiv pentru care utilizatorii sunt răsfățați adesea cu promoții interesante, pe placul lor.

Despre cea mai recentă vom vorbi în cele ce urmează. Așadar,  utilizatorii Unibet pot profita de o ofertă excelentă, ținând cont că pe platforma de joc cinci sloturi de la NetEnt au un RTP mărit exclusiv la 98%.

RTP-ul este important având în vedere că el indică procentul de câștig care se întoarce către utilizatori din totalul rulajului efectuat într-un joc pe o  perioadă mai mare de timp. Astfel, cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât și șansele de a acumula câștiguri consistente cresc. În general, sloturile au un RTP de 95-96%, motiv pentru care oferta disponibilă la Unibet este cu adevărat impresionantă.

Toate aceste cinci jocuri produse de NetEnt au fost re-certificate și aprobate în scop promoțional pentru o perioadă de timp determinată și astfel utilizatorii vor avea parte de o experiență la înălțime.

Butterfly Staxx

Jocul căruia NetEnt i-a dat viață în 2017 este extrem de apreciat de utilizatorii din întreaga lume. Florile și fluturii sunt simbolurile speciale, iar acest joc te duce cu gândul la vară. Printre simboluri mai regăsim și A, K, Q, J, Wild și Scatter. Volatilitatea jocului este medie, iar simbolurile sunt afișate pe 4 linii X 5 coloane, cu 40 de linii de plată. De asemenea, în acest joc mai regăsim și funcții atât de apreciate precum Wild, FreeSpins și ReSpins. RTP-ul original al jocului este de 96.8%, însă la Unibet a fost mărit la 98%.

Guns N’Roses

Faima celebrei trupe rock Guns N’Roses a dus și la apariția acestui joc atât de special în care  Axl Rose, Slash și Duff McKagan sunt protagoniștii principali, iar coloana sonoră este la înălțime. Volatilitatea este medie-scăzută, în timp ce simbolurile sunt afișate pe 3 linii X 5 coloane, existând 20 de linii de plată. Printre funcțiile speciale amintim Wilds, Expanding Wilds, Appetite for Destruction Wild, Solo Multiplier, Legend Spins și Encore Free Spins. Varianta originală a jocului vine cu un RTP de 96.98%, dar numai la Unibet este de 98%.

Fruit Shop

Jocul pe care NetEnt l-a prezentat în 2013 a stârnit multe aprecieri încă de la lansare. Este un joc clasic, cu fructe precum prune, cireșe, lămâi, portocale și pepene, dar în el sunt disponibile și simboluri precum 10, J, Q, K și A. Acestea sunt afișate pe  3 linii X 5 coloane, cu 15 linii de plată, dar și rotiri gratuite. În varianta obișnuită, jocul are un RTP de 96.71%.

Reel Rush

Lansat în urmă cu 7 ani, Reel Rush vine cu o grafică inovativa, dar unul dintre plusurile sale este că are 3.125 de linii de plată. În plus, acest joc include și simboluri precum Wild, Rotiri Gratuite și funcția ReSpins. În varianta obișnuită, RTP-ul este de 96.96%, însă la Unibet a fost mărit la 98%.

Twin Spin

Providerului suedez NetEnt i-a ieșit un joc de top cu Twin Spin, în care șeptarii și diamantele sunt elementele care fac diferența. Volatilitatea Twin Spin este peste medie, iar simbolurile sunt prezentate pe 3 linii X 5 coloane, cu 1.080 de linii de plată. În plus, există și funcția specială Twin Reels. RTP-ul obișnuit al jocului este de 96.55%, dar la Unibet a fost mărit la 98%.