Overnight, cel mai tare party de acasă, energizat de către Vlad Cazino

OVERNIGHT, live show-ul de 1 Mai care promite superlative în materie de muzică bună și energie pozitivă, îi are printre partenerii oficiali pe Vlad Cazino, cel mai dinamic brand de cazino online de pe piața locală. O combinație de valori românești și internaționale, Vlad Cazino își continuă astfel angajamentu de a facilita accesul românilor la distracție la cel mai înalt nivel și totuși responsabilă și sigură. OVERNIGHT este cel mai tare party de 1 Mai și totuși un demers responsabil, care respectă normele actuale de distanțare socială, în contextul special în care ne aflăm.

 

Vlad Cazino este partener al distracției la cel mai mare party de acasă, pe data de 1 mai, eveniment organizat de UNTOLD și PRO TV. Unul dintre cele mai impresionante festivaluri internaționale și postul TV numărul 1 pe plan local colaborează astfel pentru a oferi românilor, alături de partenerii evenimentului, un live show inedit cu acces simplu, din orice locuință.

 

OVERNIGHT înseamnă artiști renumiți, apreciați la nivel național și internațional, care vor avea prestații live pentru români în seara zilei de 1 mai, începând cu ora 22:00. Warm-up-ul evenimentului este asigurat de DJ Pascal pe toate canalele digitale UNTOLD și PRO TV. Inna, Grasu XXL și Dirty Nano sunt parte din acest show incendiar. După miezul nopții, fluxul distracței demne de UNTOLD și NEVERSEA va fi accesibil și pe PRO TV,  după ce inițial putea fi accesat pe canalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, pe PRO TV PLUS și la Kiss FM.

 

Prim-plan-ul evenimentului OVERNIGHT este pur și simplu fabulos! Party-ul de 1 Mai îl va aduce pe Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii. Și asta nu este tot! Românii vor asculta muzica altor artiști de renume mondial în acest moment: Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila. Responsabil cu conectarea publicului la atmosfera de festival este Cabral, celebra vedetă de la PRO TV, gazdă a evenimentului OVERNIGHT.

 

Organizatorii subliniază că momentul este unul cu totul special: va fi prima dată când show-ul îl fac oamenii de acasă. Se știe că în prezent contextul actual nu permite deplasările și interacțiunile sociale în afara casei, dar românii dornici de distracție vor avea ocazia să se bucure de cea mai cool petrecere, fără să părăsească locuința. Producția OVERNIGHT, garantată de UNTOLD și PRO TV, vine cu mai mult decât muzică de cea mai bună calitate: optimism și bucurie, elemente de care toți avem atât de mare nevoie în actualul context în care restricțiile ne limitează viața socială obișnuită.

 

Tocmai pentru că OVERNIGHT este despre optimism și bucurie, organizatorii s-au gândit și la sprijinirea cauzelor sociale. Astfel, participanții sunt încurajați să doneze bani pentru proiectele Asociației Dăruiește Viață și Asociației Un singur Cluj. Donațiile vor ajuta inclusiv la construirea primului spital modular din România. Se poate trimite un SMS (donație de 2 euro) la 8826 cu textul IMPREUNA (mesajul ce se poate expedia doar de pe teritoriul României). Cauza celor de la Un singur Cluj se poate susține prin cumpărarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro.

 

Brand asociat invariabil cu divertismentul de cea mai bună calitate, fără compromisuri, oriunde și oricând, Vlad Cazino este cazinoul online cu o abordare originală, românească, ce are însă expertiza unui grup de top la nivel internațional în sectorul de jocuri de noroc la distanță. Românii se pot bucura de divertisment online în siguranță, cu beneficii maxime.