LDV Bank anunță timpi record pentru schimbul criptomonedelor

In contextul în care românii s-au dovedit în ultimii ani foarte interesați de subiectul criptomonedelor, în special de bitcoin (BTC) și ethereum (ETH), exchange-ul de criptomonede LDV Bank a anunțat recent un upgrade major care se traduce în primul rând prin timpi record pentru orice tranzacții raportate la euro. S-a îmbunătățit semnificativ procesul de schimb, platforma de trading are un look cu totul nou și a fost implementată facilitatea de perechi de trading cu moneda euro.

„Misiunea noastră este de a conecta lumea Fiat și Crypto, permițând criptomonedelor să interacționeze cu monedele fiat foarte ușor și într-un mod foarte rapid. Rolul nostru este acela de a optimiza procesul de schimb de criptomonede și de a educa mai bine utilizatorii și iubitorii de crypto. Așa cum Leonardo da Vinci, un adevărat geniu, împreună cu cei mai influenți artiști din istorie, a revoluționat Renașterea, vrem și noi să ne lăsăm amprenta în această eră Crypto”, spune Marius Mora, CEO LDV Bank.

Lumea criptomonedelor evoluează continuu și, în ciuda unei dinamici nu tocmai favorabile a cotațiilor în ultimii ani, s-au făcut mulți pași în maturizarea acestui sector la nivel global, prin efort spre reglementare și prin implicarea, directă sau nu, inclusiv a unor nume mari din industria financiară. Cei de la LDV Bank au planuri mari pentru viitor, obiectivul lor asumat fiind acela de a deveni în următorii 5 ani o bancă hibridă crypto-fiat complet reglementată.

La LDV Bank, firmă cu experiență de aproape 2 ani în acest domeniu ce avansează extrem de rapid, capitalul (Fiat și criptomonede) poate fi păstrat în maximă siguranță în portofele online. Schimbul se poate produce oricând instant, iar echipa tehnică oferă permanent suport profesional tuturor clienților. Website-ul este disponibil în prezent atât în limba română, cât și în limba engleză. Cei interesați de a pătrunde în noua economie digitală și de a investi in celebra monedă Bitcoin au șansa de a primi suport complet și de a folosi o platformă de ultimă generație ce permite interacțiune ușoară și comenzi executate ultra rapid! Reprezentanții LDV Bank au explicat faptul că schimburile pot fi realizate în doar 15 – 30 de secunde, iar retragerile si depunerile chiar în 15 – 30 de minute, opțiune valabilă pentru clienții ce au conturi Revolut.

Această nouă versiune a platformei LDV Bank (al treilea upgrade major) funcționează ca o casă de schimb, în sensul că la prețul afișat nu se adaugă niciun comision. La retragerile crypto se percepe doar comisionul rețelei, si la cele de fiat doar 2 euro. pentru Mistertango și respectiv Revolut.

Demn de menționat este faptul că ldvbank.com asigură securitate maximă a tuturor datelor pentru clienți. Informațiile personale și toate datele tranzacțiilor sunt securizate cu soluții de ultimă generație. Hostingul website-ului este bazat pe cloud entreprise-grade, iar accesul SSL este garantat printr-un certificat cu validare extinsă semnat DigiCert Inc. Utilizatorii își pot activa simplu sistemul 2FA (autentificare prin 2 factori) încă de la prima accesare a contului. Astfel de elemente țin să asigure securitatea într-un domeniu în care protecția datelor este esențială pentru clienți, totul fiind în mediul digital.