Sărbători, sărbătoriți, cadouri și alte evenimente ce-ți pun la încercare bugetul, în ultimele luni din an

Pe final de an, vine o perioadă foarte încărcată, dar și interesantă, plină de voie bună, de eliberare, datorită unui an pe care îl lași în spate, cu grijile și încercările lui; dar finalul de an aduce cu el și încrederea unui an mai bun, care bate la ușa vieții tale, sădind în inima ta speranța de mai bine, de schimbare, de împliniri și de liniște. 

 

În această perioadă, în afara sărbătorilor de iarnă de la final de decembrie, trebuie să treci prin diverse alte sărbători, cum ar fi onomasticile, pentru că, așa cum probabil știi deja, sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril bat la ușă, după care urmează Sfântul Andrei și apoi Sfântul Nicolae. Dar pe lângă acestea, care sunt cele mai importante evenimente de dinainte de Crăciun, sunt și alte zile în calendar și alte nume de sărbătorit. 

Idei de cadouri „pe fugă” 

Cu siguranță te-ai aflat, măcar o dată, în situația în care, ai primit un telefon de la o cunoștință care te-a anunțat că ești invitat la o aniversare sau la onomastică, așa, pe ultima sută de metri. Panică? Nu chiar! Dacă știi care sunt opțiunile tale, poți fi liniștit și te poți bucura de petrecere. 

 

Uite ce poți cumpăra, fără a-ți afecta bugetul și fără a te stresa:

  • Carduri cadou: le poți achiziționa de la casele de marcat ale magazinelor sau le poți comanda on-line; poți fi sigur că va fi un cadou folosit și, cu siguranță, produsele pe care sărbătoritul le va cumpăra, vor fi 100% pe placul acestuia, pentru că le va alege personal. 
  • Coșurile cadou: sunt cadoul perfect pentru a-l dărui unei persoane pe care nu o cunoști atât de bine și căreia nu îi știi gusturile în materie de îmbrăcăminte sau bijuterii; coșurile cadou de Crăciun sau Revelion sunt, de asemenea, un cadou inspirat. Frumusețea acestora este ca le găsești în diferite combinații, pentru femei, bărbați, ori pentru copii. 
  • Cărți: cărțile sunt șansa fiecărui cititor de a trăi sute de vieți, într-una singură; cumpăra o carte pentru cineva și îi vei da șansa celui căruia i-o dăruiești, de a deschide o lume nouă, pe măsură ce va întoarce, rând pe rând, paginile cărții primite. 
  • Baterie portabilă: în condițiile în care telefonul este obiectul care, în permanență, este purtat de oricine, peste tot, o baterie portabilă ar fi accesoriul ideal, ce ar asigura oricui liniștea necesară, știind că, obiectul atât de prețuit – telefonul – va avea oricând destulă “viață” pentru a fi gata, la orice oră, de noi fotografii, convorbiri sau jocuri, pentru ca timpul să treacă mai ușor.
  • Genți: pentru femei, o geantă este întotdeauna un cadou inspirat, care va fi apreciat, indiferent de anotimp, gusturi sau culori; va exista, cu siguranță, nu doar o ocazie de a purta acest accesoriu, indiferent de stilul celei care va primi în dar geanta.
  • Seturi de accesorii pentru vin sau whisky: și bărbații au pasiunile lor, iar un set cu accesorii pentru băutura preferată, ar fi un cadou pe care orice bărbat și l-ar dori și pe care ar trebui să îl aibă în casă.

 

Prin urmare, fie că este vorba de sărbătoriții perioadei care vine, fie că vrei să faci un cadou de Crăciun sau Revelion, ori doar mergi în vizită la cineva și dorești să nu te duci “cu mâna goală”, acum ai câteva idei de cadouri pentru care nu trebuie să depui cine știe ce efort pentru a-l cumpăra, putând chiar să-l achiziționezi în drum spre cunoștința sau prietenul pe care îl vei vizita. Dacă vrei să impresionezi, poți alege din gama variată de coșuri cadou de la Boutiquecadeaux.ro, având certitudinea că cel care îl va primi, va fi plăcut impresionat.

 

Sursa foto: flickr.com