Tetra Sistems Guard alege TopWater.ro pentru a asigura o hidratare de calitate angajaților

București, 28 Iunie 2024 – Tetra Sistems Guard, o companie de pază și protecție cu o reputație solidă în București, anunță astăzi parteneriatul cu TopWater.ro, lider în domeniul filtrelor de apă pentru uz casnic și industrial.

Colaborarea are ca scop asigurarea accesului angajaților Tetra Sistems Guard la apă potabilă de calitate, contribuind la îmbunătățirea stării lor de bine și a performanței la locul de muncă.

TopWater.ro va dota sediile Tetra Sistems Guard cu sisteme de filtrare avansate, care vor elimina impuritățile din apa de la robinet și vor oferi o hidratare optimă angajaților.

Beneficiile apei filtrate:

  • O hidratare mai bună: Apa filtrată este lipsită de impurități, cum ar fi clorul, metalele grele și bacteriile, care pot afecta hidratarea organismului.
  • Un gust mai bun: Apa filtrată are un gust mai plăcut și mai proaspăt, făcând-o mai ușor de consumat.
  • Îmbunătățirea stării de bine: Hidratarea adecvată este esențială pentru o stare de bine generală, contribuind la creșterea energiei, a concentrării și a productivității.
  • Reducerea costurilor: Elimină necesitatea achiziționării de apă îmbuteliată, economisind bani pe termen lung.

„Suntem entuziasmați de colaborarea cu TopWater.ro și de oportunitatea de a oferi angajaților noștri acces la apă potabilă de calitate”, a declarat Andrei Popescu, Director General Tetra Sistems Guard.

„Sănătatea și bunăstarea angajaților noștri sunt o prioritate, iar apa filtrată este un element esențial pentru a le asigura o hidratare optimă și o stare de bine generală.”

TopWater.ro este un partener de încredere cu o experiență vastă în domeniul filtrelor de apă. Compania oferă o gamă largă de soluții de filtrare adaptate nevoilor specifice ale clienților săi.

„Suntem mândri să colaborăm cu Tetra Sistems Guard și să contribuim la îmbunătățirea stării de bine a angajaților lor prin furnizarea de apă potabilă de calitate”, a declarat Bogdan Ionescu, Director Marketing TopWater.ro.

„Sistemele noastre de filtrare avansate vor oferi angajaților Tetra Sistems Guard o hidratare optimă și un gust mai bun al apei, contribuind la performanța lor la locul de muncă.”

Testimonial:

„De când am instalat sistemele de filtrare TopWater.ro în sediile noastre, am observat o schimbare semnificativă în ceea ce privește hidratarea angajaților noștri”, a declarat Marius Popescu, Director Operațiuni Tetra Sistems Guard.

„Acum, angajații beau mai multă apă pe parcursul zilei, ceea ce a dus la o îmbunătățire a stării lor de bine și a performanței la locul de muncă. De asemenea, apa are un gust mult mai bun, ceea ce o face mai plăcut de consumat.”

Parteneriatul dintre Tetra Sistems Guard și TopWater.ro este un exemplu de bune practici în ceea ce privește grija pentru sănătatea și bunăstarea angajaților.

Pentru mai multe informații despre firma de pază și protecție Tetra Sistems Guard, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei.

Pentru mai multe informații despre fltrele de apă TopWater, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei.

Investiția în sisteme de filtrare de calitate a apei este o decizie strategică ce contribuie la creșterea productivității și la reducerea costurilor pe termen lung.