Utilizează platforma și aplicația Stailer pentru programari la saloanele de hair and beauty

Instalează aplicația și descoperă noi stiliști din zona ta

Saloanele de înfrumusețare sunt o reală necesitate pentru fiecare dintre noi. Femei sau bărbați, cu toții avem nevoie la un moment dat de o vizită la o astfel de locație. Fie pentru schimbarea coafurii, fie pentru un simplu tuns, pentru întreținerea manichiurii sau pentru epilare, în toate cazurile este necesar salonul. Deși foarte multe persoane optează pentru realizarea acestor servicii acasă din cauza mai multor factori, este indicat ca ele să se efectueze la profesioniști.

Utilizează platforma Stailer pentru programari la salon! Dacă până acum îți era greu să mergi la recepție și să întrebi de prețul unui serviciu sau să suni pentru a verifica locurile disponibile, Stailer vine în ajutorul tău! Online, fără să fie necesar să pui întrebări vei putea verifica locurile disponibile din cadrul unui salon, prețuri și alte informații. Fiecare stilist și salon au aceste informații atașate, astfel îți va fi mai ușor să alegi salonul preferat.

Gratuit instaleaza aplicatia Stailer și descoperă toți stiliștii și saloanele din zona ta! Prin intermediul aplicației vei putea folosi harta interactivă. Harta interactivă presupune activarea locației și generarea automată a tuturor saloanelor din apropierea ta. Aceasta indică distanța exactă dintre locul în care te afli și saloanele respective.

Găsește inspirație pentru noi schimbări la infățișarea ta! Catalogul cu inspirație de pe site include lucrări ale profesioniștilor în materie de hair & beauty de pe platformă. Vei putea vizualiza manichiuri diferite, stiluri noi de frizuri, culori vii ale părului, un altfel de stil de barbă, o tunsoare aparte sau efectul laminării genelor sau sprâncenelor. Dacă nu ai idee la ce să apelezi, cu siguranță vei găsi în catalog ceva potrivit pentru tine.

Relaxează-te într-un mediu plăcut, care să fie exact pe stilul tău!

Pentru foarte multe persoane contează extrem de mult stilul în care este amenajat salonul. Unii preferă modernul, alții vintage, clasic sau chiar stilul haotic. Saloanele au atașate și fotografii din interior, astfel încât să poți descoperi anterior unde vei petrece timpul pentru serviciul dorit. Centrele de înfrumusețare sunt amenajate într-un stil aparte fiecare, așadar navighează printre zecile de rezultate și alege-l pe cel care ți se potrivesc!

Cu ajutorul recenziilor poți alege și mai ușor, părerile clienților fiind deja verificate. Toate persoanele care și-au exprimat părerea despre experiența într-un salon sau la un stilist, au fost deja acolo.

Laptop sau PC, smartphone sau tabletă, prin intermediul tuturor vei putea face o programare la salon. Pentru utilizarea platformei poți utiliza laptopul și PC-ul, iar pentru aplicație telefonul sau tableta. Aplicația este disponibilă în Google Play, App Gallery sau App Store. Este complet gratuită și oricând o poți utiliza pentru programările la saloanele de înfrumusețare dorite.

Descoperă profesioniști, economisește timp și citește recenzii verificate! Aceste avantaje vin odată cu folosirea aplicației, cât și platformei. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări, le poți solicita și soluționa prin live chat-ul de pe site sau la adresa de e-mail support@stailer.ro.