5 motive să petreci luna de miere în Maldive

Dacă i-ai promis raiul pe pământ persoanei iubite, ai ocazia să te ții de cuvânt în luna de miere! Alege un sejur romantic în Maldive și veți vizita împreună un adevărat paradis exotic. Iată care sunt top 5 motive pentru o vacanță în arhipelagul mirific din Oceanul Indian. 

La mare și la soare printre recifuri de corali

Vă relaxați pe plaje de nisip alb, cu valuri de azur și palmieri uriași. Înotați printre pești multicolori și faceți scufundări în Reciful Banana din Atolul Male, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde admirați în voie flora și fauna subacvatică. La Bluetribe Moofushi vă așteaptă toată gama de sporturi nautice și navigați cu ambarcațiuni tradiționale printre rechini-balenă și pisici de mare.

Lux și distracție în decor exotic

Un sejur romantic în Maldive înseamnă lux la superlativ, într-un decor tropical. Vă răsfățați la saună, jacuzzi și masaje exotice în centre de wellness excusiviste. Trăiți experiența unică a bungalourilor lacustre și a unui water spa cu romantic full moon massage, special pentru cupluri în luna de miere. Admirați în nopțile de vară “marea de stele”, creată în ocean de fitoplanctoni bioluminiscenți și petreceți până-n zori la beach barurile de pe insule.

Răsfăț culinar cu preparate tradiționale

Vacanța în Maldive reprezintă și un prilej să savurați fructe de mare, cocktailuri aromate, fructe tropicale, preparate tradiționale cu influențe din bucătăria asiatică, în special din India și Sri Lanka. Localurile turistice oferă și specialități mediteraneene, franceze, arăbești și chineze, pentru un festin delicios. Cinați în restaurante subacvatice, ca să aveți amintiri memorabile din luna de miere.

Excursii inedite în paradisul tropical

Adimirați un spectacol natural unic în Rezervația Biosferei Atolului Baa, în croaziere printre atoli sau în excursiile la insule paradisiace: Fihalhohi, Hulhumale, Maafushi, Veligandu. Nu uitați să treceți pe lista cu locuri de vizitat în Maldive excentricul atol Bolifushi, unde este realizat un patinoar artificial, pentru o experiență interesantă, în decor tropical.

Experiență multiculturală unică 

Pe lângă o natură de vis, servicii de lux și distracții diverse, vă așteaptă întâlnirea cu o cultură interesantă, ce a rafinat în timp influențe arabe, indiene, srilankeze, britanice. Vizitați Palatul de cherestea din Utheemu, comunitățile tradiționale din Feydhoo, Muzeul Național al Maldivelor din capitala Male, Vechea Moschee de Vineri-Hukuru Miskiiy, Galeria de artă Esejihi. 

Stabiliți perioada preferată și alegeți din gama largă de oferte pentru luna de miere în Maldive. Veți celebra începutul vieții în doi într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume unde trebuie să ajungeți cel puțin odată în viață!