Autoutilitara perfectă

Pentru multe companii, vehiculele sunt adevărați cai de lucru, care sunt destinate transporului de marfă. Ca atare, autoutilitara companiei este o achiziție de bază care definește tipul de muncă pe care o desfășurați, tipurile de clienți pe care îi deserviți și tipurile de angajați de care aveți nevoie. Dimensiunea și versatilitatea unui astfel de vehicul afectează capacitățile acesteia; asigurați-vă că luați în considerare capacitatea de remorcare, spațiul de încărcare, puterea motorului și alte specificații cerute în mod unic de serviciile companiei dumneavoastră.

Căutați un vehicul nou, capabil și cu o capacitate mare de încărcare pe care să o puteți conduce cu permis categoria B? Soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră o puteți găsi în categoria autoutilitare și vă așteaptă la numai un simplu click distanță.

Cea mai populară categorie de autoutilitare este cea de 3.5 tone, deoarece reprezintă alegerea potrivită atât pentru transportul urban cât și pentru transportul extra-urban, având o capacitate de încărcare generoasă dar și care oferă mobilitate în zonele mai greu accesibile.

Ce să luați în considerare atunci când doriți să cumpărați o autoutilitară de 3.5 tone?

Dacă sunteți în căutarea unei noi autoutilitare pentru business-ul dumneavoastră, există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a lua decizia finală.

Mărimea

Cât de mare trebuie să fie vehiculul dumneavoastră? Dacă autoutilitarele dumneavoastră vor parcurge drumuri mixte între exterior și interior, atunci, cele de 3.5 tone reprezintă alegerea potrivită. Există și autoutilitare mai mici care sunt excelente pentru o mobilitate urbană sporită, însă, în acest caz, capacitatea de încărcare este considerabil mai mică.

Încărcătura maximă

Sarcina utilă maximă este o încărcătura pe care o poate suporta în condiții legale o autoutilitară, fiind stabilită de producător în urma unort teste riguroase. Acesta include atât masa proprie cât și greutatea persoanelor sau a mărfurilor transportate.

Economie de combustibil

Economia de combustibil este un aspect cheie atunci când alegeți o autoutilitară. Puteți opta chiar și pentru autoutilitare electrice și cu siguranță veți economisi sume importante de bani, în special dacă majoritatea transporturilor se realizează în oraș sau în exterior pe distanțe scurte. Pentru cei care au nevoie să transporte pe distanțe lungi, atunci autoutilitarele diesel rămân alegerea potrivită.

Accesul în spații mici

Trebuie să vă asigurați că vă puteți strecura pe străzi înguste sau pe drumuri cu restricții de înălțime, o dubă cu uși glisante care permite încărcarea de pe marginea trotuarului poate fi o alegere bună, iar cel mai important avantaj în acest sens constă în faptul că majoritatea autoutilitarelor din ziua de astăzi au astfel de uși glisante pe ambele părți laterale.

Confort

Confortul este o caracteristică extrem de importantă pentru șoferi. În special la un drum lung, o autoutilitară trebuie să îi ofere șoferului tot confortul necesar. Funcții precum control adaptiv al vitezei, limitator de viteza, senzori pentru frânarea de urgență, aer condiționat sunt câteva dintre cele mai importante funcții care nu trebuie să lipsească de pe toate autoutilitarele destinate transportului de marfă.

Cum să alegeți autoutilitara perfectă?

Dacă vă doriți să alegeți autoutilitara perfectă, este necesar să stabiliți cu exactitate care vă sunt nevoile, astfel încât să puteți achiziționa vehiculul potrivit. Stabilind cu exactitate care vă sunt nevoile, o astfel de alegere poate să fie mai ușoară ca niciodată. Din fericire, datorită tuturor producătorilor de pe piață există o varietate foarte mare de vehicule pentru transport, fie că discutăm despre autoutilitare pick-up, autoutilitare cu cabină simplă sau dublă, autoutilitară cu benă basculabila, autoutilitară frigorifică, etc.